# Teknik Özellikler İşlemci: Intel® Core 2 Duo E4500 İşlemci 2.20GHz, 800Mhz FSB # Anakart: Intel G33 Chipset # Ekran kartı: 224MB ekran kartı (Intel® GMA 3100 bellekten paylaşımlı) # Ram: 4096MB DDR2 667Mhz (4 X 1 GB) # Harddisk: 500GB 7200rpm # Optik sürücü: DVD-RW Sürücü # İşletim sistemi: Microsoft® Windows® Vista Home Premium Türkçe # Ses kartı: 7+1 ses kartı # Ethernet: 10/100 ethernet kartı # 19-1 Kart Okuyucu
arkadaşlar yukarıdaki bilgisayarımın 4 adet 1 gb lık ram i vardı fakat 2 tanesi bozuldu,ben pek anlamıyorum şimdi bu makinaya 800 mhz lik ram alırsam sorun olmaz değilmi? üzerinde kalan 667 lik 2 ram i çıkarsam ve 800 lük 4 ram taksam performansı hissedilir derecede artarmı? birde bu bilgisayarın ram i ne kadar a kadar yükseltilebilir? bulamadım nette?teşekkürler şimdiden.
performans artışı ram le alakalı değildir direkt işlemci ile alakalıdır. yani artarda gözle görünür değildir bu. 667 de alsan 800 de alsan olr farketmez yeterki ddr2 olsun..ama tavsiyem 1066 destekliosa 4 gb dual kit alman.
işte bende destekliyormu desteklemiyormu onu soruyorum yani 1066 lık alsamda 800 mhz mi çalışıtırır bu makina?
arkadaşlar gerçekten bulamıyorum netten yardım edebilecek anlayan biri yok mu?
intel G33 CHİPSET ddr2 800 en son bu. 667 yerine 800 takabilirsin performans artışıda olacaktır ancak çokda bir şey beklememek lazım. işlemciyle beraber , mesela e7000 serisi bir işlemciyle beraber değiştiğinde işte ozaman hissedilir bir performans artışı elde edebilirsiniz ancak buda sizi 1 belkide 2 yıl götürür Sadece internete giriyorum çalıştırdığım programlarıda bu pc çalıştırıyor diyorsanız hiççç 800 düşünmeyin 667'le yola devam edin derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme