Şimdi Ara

Konu kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 14 Ekim 2024; 3:23:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebaskol

Arkadaşlar ram'imin yetmediği oyunu oynarken kasmaması için neler yapabilirim????

Ram'iniz kaç GB? Nereden biliyorsunuz RAM yetmediğini? Belki başka bir problem var. Sorun nedir tam olarak?
  • Konu kesin ram ise ccleaner az bişey yardımcı olur.
  • Size tavsiyem Boostr programını deneyin.ufakta olsa faydası olur bence.
  • quote:

Arkadaşlar ram'imin yetmediği oyunu oynarken kasmaması için neler yapabilirim????

Kullandığınız işletim sistemini değiştirebilirsiniz.

Xp kurarsanız fazla ram kullanmayacaktır ve oyun için ram yeterliyse oynayacaksınız

Oynadığınız oyunu ve sistem özelliklerini bir zahmet yazınız..
  • Sistemin hakkında bilgi verebilirsen daha net yardımcı olabiliriz
  • quote:

Arkadaslar ben Intel Kullanıyorum
    Xp yüklü pcde
    Driver = Intel[R] Graphics Media Accelerator Driver
    Ram=1016 Mb yani 1 gb diyelim
    Ekran Kartı Galiba 256 Mb olması gerek
    Bağlaştırıcı bilgisi yazıyor adı = Intel[R] 82945G Express Chipset Family

Oynadığınız oyun daha çok ram istiyorsa oynayamazsınız.

Birde ekran kartınız onboard heralde buda oyun oynamamanızı %80 etkiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    10 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasmasını azaltmak için Game Booster 3 programını kullanabilirsin mesela
  • Eğer ram yetmediğine eminsen Advanced System Care kur alet çantası içinde eniyileme sekmesinde akıllı ram diye küçük bir program aç çubuğa küçült faydası olacaktır,Kolay gelsin.
  • quote:

Oynayacagım oyun 2 Gb ??

Hangi oyun hocam? Ekran kartınız onboard, oyunlarda çok sıkıntı çıkarır, bir şey beklemeyin. Ram'den önce ekran kartı da sıkıntı oyun için...
  • quote:

Arkadaslar ben Intel Kullanıyorum
    Xp yüklü pcde
    Driver = Intel[R] Graphics Media Accelerator Driver
    Ram=1016 Mb yani 1 gb diyelim
    Ekran Kartı Galiba 256 Mb olması gerek
    Bağlaştırıcı bilgisi yazıyor adı = Intel[R] 82945G Express Chipset Family

o ekran kartı normalde 128 mb olması lazım ama gerektiğinde 384'e ramdan alıp tamamlıyor.Ancak oyun oynamak için uygun bir kart değil zaten.isterse 512 mb alsın gene kasar o kart. Vista ve 7 sistem boştayken 500 mb civarı yem yiyor. Bu haliyle bu 2 sistemde oyun şansını unutmalısın.Tahmin ediyorum zaten xp kullanıyorsundur. xp boşta 250mb civarı ram yiyor.Teoride senin xp de oynabiliyor olman lazım ama ekran kartın yine işi bozuyor. Laptop değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Masaüstü bilgisayarım.Ben o zaman camdan atsammı bunu ne :D Sudden attackı kasmıyor csyi gta vice ve san andreası kasmıyor saten bi bunları kasmıyor pf.Ben APB oynamayı dusunuordm ama yetmıcek özellikler.Şöyle ramı 3 fln ekran kartı 1 gb windows 7 bir pc ne kadar tutar yani benm o ekran kartlarıyle sürücüymsüs fln pek bır bılgı yok

İşlemci ne?
  • quote:

Masaüstü bilgisayarım.Ben o zaman camdan atsammı bunu ne :D Sudden attackı kasmıyor csyi gta vice ve san andreası kasmıyor saten bi bunları kasmıyor pf.Ben APB oynamayı dusunuordm ama yetmıcek özellikler.Şöyle ramı 3 fln ekran kartı 1 gb windows 7 bir pc ne kadar tutar yani benm o ekran kartlarıyle sürücüymsüs fln pek bır bılgı yok

gta falan oynatır bak :) zatende oynatıyormuş. 2006 yılından sonraki oyunları unutacaksın mecbur. Ayrıca ekran kartı performansı sahip olduğu GB ler ile ölçülmez.Bunun önemi yoktur. mesela gidip 70-80 liraya geforce 210 alırsın al oda 1GB karttır ama bi anlamı olmaz.Yine vasat performans verir. Senin bakacağın değerler; bant genişliği bellek hızı işlemci hızı . Öyle ki. 512 mb kart vardır bu değerler sayesinde senin alacağın sıradan 1 gblık karttan kat kat üstün performans verir.

• quote:

Arkadaşlar bana tavsiye edeceğiniz hem ucuz hem günümüz oyunlarını sorunsuz şekilde çalıştıracak ekran kartı olsn özellikleri olsun ramı olsn güzel olan bana sıkıntı vermeyecek bir bilgisayar türü varmı? Adını yada siteden bir linkini atarmsnz?

Bilgisayar türü diye bir şey yok. Bilgisayarım'a sağ tıkla, oradan işlemcinin tam modelini yaz. Sisteme bakalım, eğer çok eski değilse yeni sistem yerine buna ekleme yapılabilir.
  • quote:

Arkadaşlar bana tavsiye edeceğiniz hem ucuz hem günümüz oyunlarını sorunsuz şekilde çalıştıracak ekran kartı olsn özellikleri olsun ramı olsn güzel olan bana sıkıntı vermeyecek bir bilgisayar türü varmı? Adını yada siteden bir linkini atarmsnz?

siteden çıkmıştım kusura bakma. Sistem tavsiyeleri bölümüne konu aç. özellikle LEON-X in tavsiyelerine kulak ver. Ben sana herhangi bir donanim tavsiye yapmam, çünkü kişsel beklentiler değişiktir benim memnun olduğum ürün seni kesmeye bilir, sonra aldığın üründen memnun kalmazsın böyle bir vebal alamam. DEdiğim bölüme uğra isteklerini ve bütçeni belirle bu tarz konularda yardımcı olmaya hevesli çok arkadaş var. kolay gelsin.

• Ya ben de size bi soru soracağım benim RAM'ım 4 GB ama indirmek istediğim oyun 8 GB RAM istiyo oyunda sıkıntı olur mu kurulum sıkıntısı ya da oynanışında bir problem olurmu oyunu boşo boşuna mı indirmiş olurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setolo_Gaming

Ya ben de size bi soru soracağım benim RAM'ım 4 GB ama indirmek istediğim oyun 8 GB RAM istiyo oyunda sıkıntı olur mu kurulum sıkıntısı ya da oynanışında bir problem olurmu oyunu boşo boşuna mı indirmiş olurum?

Boşuna indirme kaldırmaz

• Setolo_Gaming S kullanıcısına yanıt
    Keşke 6 yıllık konuya yazmasaydın ama cevap vereyim. Kurulum aşamasında sorun olmaz. Fakat oynamak istediğinizde oyun kasacak ve fps düşüşleri olacaktır. Belki hiç açılmaz veya açıldığı gibi kapanadabilir. Denemek gerek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Merhabalar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Oyunun ismi Rainbow Six Siege. Oyun çalışıyor fakat ani fps düşüşleri çok fazla. Age of Empires 3 gibi oyunlarda ise uyarıyor çalışmayabilir diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 yıldır banlımıydın hayırdır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.