Bildirim
Ram'in Markası ???
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Performans farketmez, ama garanti süresi farkeder. Orta markalardan alman en iyisi, Kingston OCZ Twinmos Corsair gibi markalar boş yere kazık çakabiliyorlar insana, en iyisi DDR mı DDR2 mi ne alacağını söyle de sana bi reçete çıkaralım.. -
ya bende ram almayı düşünüyorum ve ramimin ddrmi ddr2 mi olduunu anlamak için everest kurdum everestte
Bellek Yolu Özelliklerinde
Yol Türü DDR SDRAM
yasıo bu ddr ram kullandıımımı açıklıo bu yol türü ne mi yoksa başka biyeremi bakcam size birde foto koyuyorum alacağım ram için yorumlarda bulunursanız yol gösterirseniz sevinirm.
-
Seninki bildiğimiz DDR ram. Sen git 1GB Kingston DDR400 al rahat edersin -
quote:
Orjinalden alıntı: sahinoz31
Seninki bildiğimiz DDR ram. Sen git 1GB Kingston DDR400 al rahat edersin
peki bazıları 512 +512 al dio sence dorudan 1 gbmi alayım yada 512+512 mi alayım -
Aslında performans olarak dual-channel olmasının ufak bir etkisi var %3-5 gibi. Yani 2*512 az da olsa tek 1GB'dan iyi oluyor. Ama eğer bu sistemini uzun vadeli kullanacaksan sana ilerde 2GB gerekecek ve bu yüzden tek 1GB almalısın, çünkü gördüğüm kadarıyla anakartında iki slot var bence mümkün olduğunca az doldurmak lazım. 2*1GB çok iyi bir kombinasyon, 2*512 pek ileri dönük olmadığından ben olsam almazdım şu anda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X