Şimdi Ara

Ram Kaç CL Laptop Ram Uyumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar laptopta RAM'i yükseltmeye karar verdim. Bu konuyla alakalı araştırma yaptım ancak takıldığım 2 sıkıntı oldu bunlardan biri "RAM CL kaç" ? aşağıda verdiğim fotoğrafta kırmızı ile işaretlediğim yerde "8" turuncu olarak işaretlediğim alanda ise "7" yazıyor hangisini dikkate almalıyım ram kaç CL karar veremedim.

Ram Kaç CL Laptop Ram Uyumu ?

Ayrıca 1066 MHz DDR3 sodimm Tipinde bellek sayısı çok az olmak ile birlikte nedense satış siteleri CL kaç olduğunu belirtmemiş. Acaba CL uyumuna bakmadan MHz 1066 DDR3 RAM alsam sıkıntı olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nereqla -- 17 Ekim 2016; 2:39:28 >

• CL değeri 7 diye görünüyor. alacağın ram cl değeri 8 de olsa fark etmez yine uyumludur. cl değeri 7 olan ram diğer rame ayak uyudurarak cl 8 olarak çalışır sıkıntı yok yani..
  • DDR3 1066 Mhz RAm lerin CL değerleri hep 7 dir..farklı bir değerde Ram bulman imkansız..
  • Hmm Ozaman Sıkıntı Olmaz Zaten Çoğu Satış Sitesinde CL değerini Belirtmemişlerdi Yani DDR3 1066mhz sodimm ram alırsam uyumlu olacaktır teşekkürler..
  • Eklemek yerine kit olarak almanı öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.