Şimdi Ara

Ram kullanımım 90% civarında YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım iki gündür çok fazla yavasladı. Esed de virüs falan cıkmadı. Bugün ram e bakmak aklıma geldi çok kurt bir pc kullanıcısı değilim. Ram kullanımı 90% civarlarında. Nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim
     Ram kullanımım 90% civarında YARDIM

• @m_pimp

Yinede combofix veya kaspersky gibi usta bir antivirüsle tarama yapın sadece C: sürücüsünde değil D: sürücüsündede virüs olabilir.Resimde anladığım kadarıyla hem firefox hemde google chrome açık.Gereksiz uygulamalarıda kapatın.http://uzmanim.net/soru/ram-kullanimi-cok-yuksek/3445
  • Yardiminiz icin tesekkurler ama hic birsey acik degilken de 82 civarinda. Combofix 8.1 ile calismiyor. Format atamiyorum win cdm yok. Recovery ile cozerim umarim. Su an basliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_pimp

Yardiminiz icin tesekkurler ama hic birsey acik degilken de 82 civarinda. Combofix 8.1 ile calismiyor. Format atamiyorum win cdm yok. Recovery ile cozerim umarim. Su an basliyorum.

Recovery ilede çözülmezse tek çare format.
  • son zamanlarda hiç mavi ekran hatasıyla karşılaştınızmı
  • Recovery kesin çözer gözüyle bakıyorum. Çözmezse yaz buraya yardımcı oluruz kardeşim.
  • başlat donatılar çalıştır oraya(msconfig)yaz ve başlatma şekmesindekileri devre dışı bırak.Ve yeniden başlat... olamazsa format at.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasroot

başlat donatılar çalıştır oraya(msconfig)yaz ve başlatma şekmesindekileri devre dışı bırak.Ve yeniden başlat... olamazsa format at.

Yanlış mention yapmışsın hocam
  • 35-50 arasina dustu sanirim halloldu. Hepinize cok tesekkurler

• 35 50 bile yüksek bende en fazla 10 kullanır
    son zamanlarda koırsan oyun yüklediyseniz bu korsan oyun yapanlar sizin pcnize bir virüs enjekte edip sizin kullandığınız ram ile sizden para alırlar olanda size olur tek çaresi sadece format oda olmazsa hdd değişimi
  • Hangi uygulamanın ne kadar kullandığı yazıyor. En çok kullananı kapatarak eğer programsa kaldırmak daha mantıklı olur..
  • toplam Ram ne kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.