Şimdi Ara

RAM lar tamam. Şimdi ekran kartında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sistemi hızlandırmak ile ilgili konu açmıştım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

RAM upgrade yaptım. 2x512 MB Kingston aldım. Şu anda 1.5 GB ram oldu. Yani 2x512+2x256 oldu ve dual olarak çalışıyor. 256 lıklar 333 MHz de ve 512 likler 400 MHz de. Hepsi 333 MHz hızıda çalışıyor. Fakat ben bundan memnunum. Ram yükseldi ama hız biraz düştü. Bence değer.

Şimdi sırada ekran kartı var. Birde o hızlandımı, tamamdır. (Şimdilik-2 yıllığına )
    Bordum Intel i865 Pearl. AGP 8x destekliyor. Şuanda GeForce FX 5200 kullanıyorum. Düşündüğüm kart

PALIT 128MB GeForce 6600 (AGP8X) Ekran Kartı. Özellikleri:

NVIDIA GeForece 6600 GPU
    128MB DDR bellek
    128-bit grafik çekirdeği
    400MHz RAMDACs
    AGP 8X
    Microsoft® DirectX®9.0c desteği
    OpenGL® 1.5 desteği
    DVI, VGA, HDTV-Out çıkışları nView Multi-display teknolojisi ile birden fazla monitör için operasyon desteği

Kartı iki yerde buldum.
    1. GittiGidiyor.com sitesinde, açık arttırmada. Şu anki fiyatı 111 YTL ve arttıran ben değilim. Sitenin ve satıcının güvenilirliği hakkında hiç bir bilgim yok. Daha önce oradan alış veriş yapmadım. Ama çalışma şeklini takdir ettim.
    2. Mavibilgisayar.com sitesinde. Fiyat 197,797,500 TL - 197.80 YTL. 12 taksit imkanı var.
    Sorun ise şu Gittigidiyor.com daki kartın PCB si (yani kartın rengi) kırmızı. Mavibilgisayar.com da ise yeşil. Palit'in sitesinde ise (www.palit.com.tw) yeşil.
    Sizce hangisini tercih etmeliyim. Aynı eşdeğerde başka hangi kartlar var. Mümkünse piyasada bulunanları söyleyin. 200 $ a kadar her türlü tavsiyeye açığım. Ati seriside olabilir.

Karar verebilirsem bu gece sipariş verebilirim ya da açık arttırmaya katılabilirim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• bulabilirsen leadtek yada asus derim yada ikinci el kısmına bak forumun çok iyi kartlar var alabileceğin
  • Alabilirsen bir şekilde 6600GT almaya çalış; o zaman 2 seneyi garantilersin.
  • bencede 6600Gt almaya çalış. 2.elde çok satan görüyorum bu aralar orayada bakarsın.
    Eski konunu görmediğimden; işlemcini bilmiyorum fsb kaç? anakartın fena değil.
    333 mhz ramleri çıkarıp sistemi 400 mhz de kullanırsan daha iyi olur.
  • Eski konum burada:http://forum.donanimhaber.com/m_6141885/mpage_1/key_//tm.htm#6148582

Sistemin özellikleri şöyle:
    İşlemci = P4 2.4 GHz. HT siz.
    Anakart = Intel i865 Pearl
    Ram = 2x512(400 MHz)+2x256(333 MHz) MB. DDR Ram Kingston
    Ekran kartı = GeForce FX 5200
    Harddisk = 120 GB.
    Optikler = CD okuyucu, CD yazıcı ve DVD yazıcı
    SkyStar2 PCI Recevier kartı
    PSU = Everest 400 W (Üzerinde öyle yazıyor, Gerçekmi bilmiyorum, ama 10$ dan az bir fiyata almıştım.
    Monitör = Philips 17" CRT
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6184237/tm.htm

linkte 2. el 6600GT Agp var bak istersen.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6163069/tm.htm

Burda da 2.el 6800 var fiyatı 300 YTL demiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.