Şimdi Ara

Ram Mhz Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr ben 2 ci el ram aldım bir arkadaşımızdan forumdan taktım 6 gb Hyperx t1 modeli 3x2

anakartım msı 970a-46
    işlemcim amd 6100

biostan 1333 görünüyor nasıl 1866 gösterebilirim acaba ?

sıra ile secenekleri yazarsanız anlıyabilirim

bios su sekildedir aynısıdır
    http://forum.shiftdelete.net/donanim-sorunlari-ve-cozumler/298742-ram-frekansi-biosda-farkli-ccda-farkli.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevalutionYoungs -- 11 Mart 2013; 18:56:45 >

• bilen varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevalutionYoungs

bilen varmı arkadaşlar

Ram hızımızı 1866 olarak baz alıyorum. Ayarını biosta memory clock kısmından 9.33 olarak ayarlayın. Ardından Dram config. kısmında timinglerinizi 9-10-9-27 olarak ayarlayın (genelde böle 1866 mhz olanlar). Ardından kaydedip biostan çıkın açılırken bios ekranında değiştiğini göreceksiniz. Sorununuz giderilmiş olacağını tahmin ederek iyi günler dilerim. dostum yazanları bir dene ben yaptım sorun yok şuan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz42

quote:

Orijinalden alıntı: RevalutionYoungs

bilen varmı arkadaşlar

Ram hızımızı 1866 olarak baz alıyorum. Ayarını biosta memory clock kısmından 9.33 olarak ayarlayın. Ardından Dram config. kısmında timinglerinizi 9-10-9-27 olarak ayarlayın (genelde böle 1866 mhz olanlar). Ardından kaydedip biostan çıkın açılırken bios ekranında değiştiğini göreceksiniz. Sorununuz giderilmiş olacağını tahmin ederek iyi günler dilerim. dostum yazanları bir dene ben yaptım sorun yok şuan...

hocam birazdan denicem ilk yaptığımda acılmadı pc rest attım biosa zor bela actım şimdi sizinkini denicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.