Bildirim
ram mhz sorunu yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende 800mhz almıştım ama bi baktım 533 gözüküyo,neden diye araştırdım anakartımın max 533 kaldırdığını gördüm.sende de böyle olabilir.kontrol et -
deyerleri biostan kendin ayarlamayi dene ...... -
quote:
Orjinalden alıntı: cihandark
asus p5n e slı anakartıma aldığım yeni hyperx 800 mhz 1 gb ram imi anakart otomatik ayarlarda 667 mhz görüyor bunu nasıl düzeltebilirim
Önceki ram 667 olabilirmi.? -
bu sabaha kadar o anakartı kullanıyordum. bu sabah sattım. bios unuda iyi bilirim. öncelikle ram i tek tak. hala 800 MHz görmezse , Jumper free configuration gibi bir menü var orayı bul. orda memory fsb MHz ayarlayabiliyon. elle giriilecek şekilde ayarla. 800 MHz yap memory i.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanCo -- 10 Kasım 2007; 21:54:18 > -
aynı durum bende de var anakartım destekliyor ve önceden 667 kullanmadım -
quote:
Orjinalden alıntı: ErkanCo
bu sabaha kadar o anakartı kullanıyordum. bu sabah sattım. bios unuda iyi bilirim. öncelikle ram i tek tak. hala 800 MHz görmezse , Jumper free configuration gibi bir menü var orayı bul. orda memory fsb MHz ayarlayabiliyon. elle giriilecek şekilde ayarla. 800 MHz yap memory i.
Söylediğini Denedim Fakat Ram i Elle 800 mhz yapınca bu seferde pc ram isteyen işelmlerde donuyor reset atmıyor sadece donuyor ( müzik oyun ) gibi acaba ram de bi sorun olabilir mi çünki aynı ram i arkımın pc ye taktım ordada aynı sorunu verdi 667 görüyor ram i eğer böle bişi var bozuktur derseniz geri götüreceğim -
ram in 800mhz olduğuna eminmisin? -
iki ihtimal var;
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_xXx
quote:
asus p5n e slı anakartıma aldığım yeni hyperx 800 mhz 1 gb ram imi anakart otomatik ayarlarda 667 mhz görüyor bunu nasıl düzeltebilirim
Önceki ram 667 olabilirmi.?
diğeri de anakart 667 mhz den yüksek görmüyordur -
quote:
Orjinalden alıntı: selim356000
iki ihtimal var;
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_xXx
quote:
Önceki ram 667 olabilirmi.?
diğeri de anakart 667 mhz den yüksek görmüyordur
anakart yakın bir zamana kadar benim de kullandığım bir anakart . 800 MHz desteği var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X