merhaba.sistemim biraz yavaş.Şu aralar elime biraz para geçti ve harcamadan sistemi biraz düzeltmek istiyorum.Öncelikle ramdan başlamak istiyorum.Hangi ramlar bu sistemle uyumludur?DD2 olmuyor sanırım
anakartın ddr400 ram uyumludur 2adet 1gb ya kadar destekler 2 adet ram slotu var ve ustunde 2 adet 256mb takılı bunları cıkarman gerekıcek ama
hangi marka ve MODEL i önerebilirsin.Bu sisteme uygun olarak.mevcut ram leri zatgen kullanmayı düşünmüyorum...Kingston düşünüyorum ama modelleri arasında özellik farkı var?
teşekkürler ...Aralarında fazla bir fark yok..kingston almakta fayda var sanırım...bunlardan yüksek verim almak için ayrıca birşey yapmak gerekir mi?
ayrıca bırseye gerek yok eskılerı cıkarıp yenılerı takıcaksın
ddr ramlerin üretimi durduğu için piyasada çok az var bu yüzden de çok pahalı o kadar para vermene gerek yok bence pek performans artışı olacağını sanmıyorum ama yine de kendin bilirsin ..
ddr2 ramler benim anakartla sistemle uyuşmuyor sanırım.Mecburen bundan alırım.Anakartı değiştirmek yeni pc almayla aynı fiyata gelir sanırım...teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: yigitap
ddr ramlerin üretimi durduğu için piyasada çok az var bu yüzden de çok pahalı o kadar para vermene gerek yok bence pek performans artışı olacağını sanmıyorum ama yine de kendin bilirsin ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme