Şimdi Ara

Ram problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 4 slotlu(2 mavi 2 siyah şeklinde) bir anakart var. Sadece 1 tane 4gb kingston 1333mhz cl9 ram takılı. ben gidip de 8gb(2x4gb) 1600mhz ram alırsam sistemi düzgün çalıştırması için kingston rami çıkartmam mı lazım, yoksa bu durumda ramleri sonuna kadar kullanabilir miyim_?

• Bellekler uyumluysa beraber kullanabilirsin fakat çift kanal çalışmazlar ( normal kullanımda etkisi pek hissedilmiyor ) . Ayrıca Kingston 1333 mhz olduğu için diğer belleklerde 1333 mhz cl9 da çalışacaklardır . Bir de o kadar belleği ne için kullanacaksın ? Eğer oyun ve günlük kullanım içinse 4 gayet yeter ama siz yinede alacağım diyorsanız kingstonun yanına 4 gb daha almanız daha iyi olur ...
  • Arkadaşımda var da 8gb çift slot 1600mhz :) indirimdeyken alıp şimdi notebook aldı da :) en azından yabancıya gitmesin diye alayım dedim ;)

Teşekkürler bildilendirdiğiniz için.
  • Rica ederim Diğer 8 gb bellekleride taktığınızda büyük ihtimalle sorun çıkarmayacaktır . Ama dediğim gibi 1333 cl9 da çalışırlar ...
  • olmadı 8gb 2x4gb olanı alırım. 4gb olanı satarım ;) arkadaş diye neredeyse benim 4gb ı aldığım fiyata vericek :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.