Şimdi Ara

RAM SLOTU PROBLEMİ !! ACİL YARDIM LÜTFEN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle.Benim anakartım max. 8 gb ram destekliyor.Şu an sistemde 2x2 gb ram takılı.bende 8gb'a yükseltmek istedim ve frekans, voltaj vs her şeyi uyumlu tek slot 8gb pc'nin içindekiyle aynı markadan(kingston) ram aldım.fakat ram i tek slota takınca pc açılıp anakartın markasının geldiği ekranda kalıyor ve kendine reset atıyor.anladığım kadarıyla tek slot maximum 4gb destekliyor.ama emin değilim.eğer öyleyse 1 slotu iptal edip 1 tanesinin boyutunu 8gb'a yükseltme şansımız var mıdır ya da sorun başka bir şeyse çözümü nasıl olabilir ? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

• 0 elinizdeki 8 gblık olanı geri veri 4x4 alın
  • anakartınnın destekledigi max ram 8 diyerek zaten cevabı vermişsin buda demektirki 2x4gb ram takabilirsin yada tek parca tek slota 8 gb ram takabilirsin diger slotu kullanmadan. 8+2 gb yapmaya calıstıgından dolayı sorun yaratıyor. tek parca 8 gb kullan bence.

kolay gelsin
  • greman kullanıcısına yanıt
    hocam öyle denedim zaten.tek slotu boş bırakıp diğerine 8gb'lık ram i taktım ama sanırsam 1 slot max 4gb kabul ediyor.demek istediğim 1 slotu iptal edip diğerinin kapasitesini 8gb yapma gibi bir durum var mıdır ?
  • o zaman yapacagıız şey basit 4+4 kullanmak. eger 8 gb tek ram ile acılmıyorsa
  • istediğiniz maalesef olmaz
    4+4 takılır max

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.