arkadaşlar 512 mb ram kullanıyorum ve makinam devamlı reset atıyordu.256 lık başka ram taktım ve resetleme olayı durdu. 512 lik ramı aldığım yere götürdüm durumu anlattım.tamam deyip aldılar,2 gün ellerinde kaldı ram arayıp sorduğumda daha deneme aşamasında diye bir yanıt verdiler.yani orda ramı taktıkları makinanın reset atmasını bekliyolarmış.eğer makina ordada reset atarsa garantiye yollayabilirlermiş.benim sormak istediğim şu 1.bu işler bu şekildemi yürüyor 2.RAM lerin sağlam olup olmadığını test eden bi cihaz yokmu. 3.RAM i orda gerçekten deneyip denemediklerini bilemeyeceğimden aynı RAM ı bana verirlerse nasıl bir hak arayabilirim offfffffffff offffffff her şey satana kadar sonrasında yüzüne bakan bilem yokk. NERDE O ESKİ DÜRÜST ESNAFLAR
1. piratikte evet ama öyle sanıyorumki ram test yazılımlarındanda gecirirler. 2 googleden aratın ram test yazılımları bulursunuz. lakin o rada piratikte denenem kasa ile sizin kasa arasında farklılık olabilir ve şuda varki bazı remler yada sistemler illaki formatta tanınır size önerim formattan önce biosa reset atmanız başkabir xp ile formatlamanız tabi o anda ram takılı olmalı... şayet yeni ise ürün daha fazla onlarda beklet meyin müşteri memnun kalmadı durumlarda degiştirmeleri gerek....... benim başıma böyle bir şey gelirse sert bir ses tonuyla konuyu uzatmayın memnun degilim ya degiştirin yada paramı iade edin derim ve haklısınız nerede o eski esnaflar.....
saol arkadaşım öneriler için valla ben o kadar sert konuştum ki bu iş hallolacak diye ama yinede bu gibi durumlarda yasal hakkım varsa onu kullanmak istiyorum.eğer birşey elde edemessem o zaman geleneksel yöntemlere başvuracam