Bildirim
RAM SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
taktığın ramlerin markaları ne? -
hocam markaları farklı ama ikiside ddr3 ve 1333 mhz'ye sahip. Araştırdım biosum güncel değilmiş onu deneyeceğim -
yeterli bilgi vermekten acizsen konu açmanın esprisi ne.. -
hocam aynımı diye sormadım, markaları ne diye sordum?? Bios ile çözülecek bi sorun değil...quote:
Orijinalden alıntı: _TRoYs_
hocam markaları farklı ama ikiside ddr3 ve 1333 mhz'ye sahip. Araştırdım biosum güncel değilmiş onu deneyeceğim -
+1quote:
Orijinalden alıntı: sething
yeterli bilgi vermekten acizsen konu açmanın esprisi ne..
-
ayrı slotlara takıp tekrar dene olmazsa yapacak pek bir şey yok bios güncelle gene olmazsa ramler uymuyor demektir iade edersin -
Kusura bakmayın dün gece müsait olamadığımdan giriş yapamadım şu an okudum mesajlarınızı. Eski ramim Kingston 4 GB DDR3 1333 MHZ yeni aldığım ram HI-LEVEL 8GB-1333 Mhz DDR3 RAM (HLV-PC10600D3/8GB) -
Biosumu güncelledikten sonra şimdilik düzelmiş olarak görünüyor. 3-4 saat oynamama rağmen bilgisayar kendini resetlemedi. Biosum 2011 yılının sürümü idi. 2014 yılının sürümüne güncelleyince şimdilik düzeldi gibi -
Bios genelde hep unutuluyor ama mutlaka güncel tutmak gerekir. Performansı da çok etkiliyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X