Şimdi Ara

Ram sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım casper neo orjinalde 2+1 gb olmak üzere 3 gb ram var 2x ddr3 te slotu var 4 gb lik ddr3 kingston ram aldım 4+2 şeklinde 6 gb takıcaktım fakat taktım pc açılmadı tek 4 gb yide taktım açılmıyor eski ramlerde sorun yok fakat bunun nedeni nedir acaba max. ram 8 gb diye biliyorum işletim sistemi w7 ultimate

• üst konuda anlatmışlar detaylı olarak ama orda rami görmeme sorunu var bende açmıyor pc yi açsın 3 görsün razıyım bi yardım edin :S
  • Casper içine hangi anakartı takmış bilmiyoruz ki. Neo diye 5-6 tane modeli var sitesinde.

RAM'i ne takacağını anakart belirler. Bilgisayarın değil de anakartının tam marka modelini yazarsan senin için internetten bakabilirim.

Eğer bilmiyorsan şu programda
    http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
    Mainboard kısmına geçip ekran görüntüsü al buraya koy, ya da sadece Manufacturer ve Model yazan satırları eksiksiz yazarsan da olur.
  •  Ram sorunu
  • Görüntüde anakartta bir sorun yok:
    http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000483

Kullanım kılavuzunda da RAM için herhangi bir kısıtlama yazmamış.
    1066 ve 800 Mhz en çok 2 tane 4GB'dan 8'e kadar destekliyor diyor.

Bu durumda sorun o yeni Kingston'ın bu anakartla uyumsuzluğu olabilir. Normalde çok az olur böyle şeyler, ki Kingston'da uyumlu RAM'ler satar ama olabiliyor.

Aldığın yerden değiştirme olanağın varsa şu an üzerindekiyle aynı marka ve hızda RAM'den almaya çalış, hız açısından 1066 olması daha iyi olur, zaten en yüksek o hızı destekliyormuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Ram Sorunum
    13 yıl önce açıldı
    4 slot ram sorunu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.