Şimdi Ara

Ram Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım da 3 gb ram var . Biri 2 gb biri de 1 gb olmak üzere . 1 ay öncesine kadar 3 gb kullanabiliyordum hiçbir sorun da yoktu . Fakat bir anda 3 gb olan ram'im 2 gb'ye düştü . Önce 1 gb olanın bozulduğunu düşündüm ve ikisini de ayrı ayrı denedim . İkisi de çalıştı . Everest programın da da baktım acaba pc görmuyor mu diye ikisini birden ama ikisini de görüyor . Fakat 2 gb olarak gözüküyor . Kısaca 3 gb ram var . Pc ikisini de algılıyor ama ccleaner ve bilgisayar özelliklerin de 2 gb olarak gözüküyor .

Burda da ss'le gözüküyor

http://i.imgur.com/b2iHEKT.png

• quote:

Orijinalden alıntı: jajack

Bilgisayarım da 3 gb ram var . Biri 2 gb biri de 1 gb olmak üzere . 1 ay öncesine kadar 3 gb kullanabiliyordum hiçbir sorun da yoktu . Fakat bir anda 3 gb olan ram'im 2 gb'ye düştü . Önce 1 gb olanın bozulduğunu düşündüm ve ikisini de ayrı ayrı denedim . İkisi de çalıştı . Everest programın da da baktım acaba pc görmuyor mu diye ikisini birden ama ikisini de görüyor . Fakat 2 gb olarak gözüküyor . Kısaca 3 gb ram var . Pc ikisini de algılıyor ama ccleaner ve bilgisayar özelliklerin de 2 gb olarak gözüküyor .

Burda da ss'le gözüküyor

ikisinide aynı slotta denedin mi ram slotunda sorun olmasın

• Sana saçma gelebilir ama silgiyle ramı silersen elektirğini alacaktır, umarım işe yarar.
  • Ya da Hiren's Boot CD indirerek ram testi de yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jajack

Bilgisayarım da 3 gb ram var . Biri 2 gb biri de 1 gb olmak üzere . 1 ay öncesine kadar 3 gb kullanabiliyordum hiçbir sorun da yoktu . Fakat bir anda 3 gb olan ram'im 2 gb'ye düştü . Önce 1 gb olanın bozulduğunu düşündüm ve ikisini de ayrı ayrı denedim . İkisi de çalıştı . Everest programın da da baktım acaba pc görmuyor mu diye ikisini birden ama ikisini de görüyor . Fakat 2 gb olarak gözüküyor . Kısaca 3 gb ram var . Pc ikisini de algılıyor ama ccleaner ve bilgisayar özelliklerin de 2 gb olarak gözüküyor .

Burda da ss'le gözüküyor

1gb modül sağlam ise 2gb modülde tam olarak 2gb görüyosa tek tek bağladığında

ramler arası uyuşmazlık olabilirde sana tavsiyem 64 bit işletim sistemi kurup bir denesene pc de

• 1 ay öncesine sistem geri yükleme yap çözülmesi lazım olmazsa biosu resetle oda olmadı manetik alektrklenme olmuştur üstteki arkadaşında dediği gibi silgiyle sil
  • Zvezda'nın dediklerine katılıyorum. Bios reset yada silgi....
  • Herhangi bir silgiyle değil mi ? Ek olarak ne tarafını silicem.
  • fazla bastırmadan slot giriş bölümlerini normal bir silgiyle silmeyi deneyebilirsin. bu birikmiş olan statik elektriği alacaktır.
  • yaptım fakat yine aynı gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.