Downlaod managerdan indirme yaptığım zaman belirli bir süre sonra dosyaları indirmeyi kesiyor ve hafıza hatası alıyorum bilgisayarı yeniden başlattığımda hata ortadan kalkıyor, tahminimce ramler doluyor eğer yanlışım varsa düzeltin, bu sorunu nasıl düzeltebilriim bir bilginiz varmı..
sistem özelliklerim
Gigabyte X58A UD7 anakart termaltek 875 Watt PSU termaltek CPU soğutucu termaltek armor serisi kasa 2*3 1600 Mhz Kingston Ram i7 950 işlmci 2TB WD HDD ATI HD3870 Ekran Kartı
yardımlarınız için sonsuz teşekkürler
Ramlerin dolması ile alakalı değildir de şey olabilir belki harddisk dolu olabilir. Yada IDM i yeniden kurmanı tavsiye ederim. Ayrıca aldığın hatanın fotoğrafını koyabilirsen daha net yardımcı olurum.
resimde görebildinizmi ama tam o istediğiniz şekilde alamadım resmi %100 geliyor download zaman sınırı "0" sn de kalıyor toplam indirlmiş dosya boyutu 100% olarak gözküyor işte tam o esnada hata veriyor fakat pc ye restart attığımda ve o partın üstüne tıklayıp devam et dediğmde dosyayı birleştirp pcye kopyalıyor,
programı yeniden kurdum olmadı şu an sadece yeniden başlat diyince oluyor ama bu olay mesela 40 50 part indikten sonra oluyor, sorun ne olabilir
bu arada pcde 1.5 TB boş yer mevcut
indirdiğin siteden veya virüs proğramından kaynaklanıyor olabilir başka bir siteden indirmeyi dene veya virüs proğramını kısa süreliğine kaldır.Bunlarda olmazsa birden çok proğram veya veri indiriyor olabilirsin bunları denemeni öneririm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme