Şimdi Ara

Ram Sorunu Hk,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Downlaod managerdan indirme yaptığım zaman belirli bir süre sonra dosyaları indirmeyi kesiyor ve hafıza hatası alıyorum bilgisayarı yeniden başlattığımda hata ortadan kalkıyor, tahminimce ramler doluyor eğer yanlışım varsa düzeltin, bu sorunu nasıl düzeltebilriim bir bilginiz varmı..

sistem özelliklerim

Gigabyte X58A UD7 anakart
    termaltek 875 Watt PSU
    termaltek CPU soğutucu
    termaltek armor serisi kasa
    2*3 1600 Mhz Kingston Ram
    i7 950 işlmci
    2TB WD HDD
    ATI HD3870 Ekran Kartı

yardımlarınız için sonsuz teşekkürler

• Ramlerin dolması ile alakalı değildir de şey olabilir belki harddisk dolu olabilir. Yada IDM i yeniden kurmanı tavsiye ederim. Ayrıca aldığın hatanın fotoğrafını koyabilirsen daha net yardımcı olurum.
  • resimde görebildinizmi ama tam o istediğiniz şekilde alamadım resmi %100 geliyor download zaman sınırı "0" sn de kalıyor toplam indirlmiş dosya boyutu 100% olarak gözküyor işte tam o esnada hata veriyor fakat pc ye restart attığımda ve o partın üstüne tıklayıp devam et dediğmde dosyayı birleştirp pcye kopyalıyor,

programı yeniden kurdum olmadı şu an sadece yeniden başlat diyince oluyor ama bu olay mesela 40 50 part indikten sonra oluyor, sorun ne olabilir

bu arada pcde 1.5 TB boş yer mevcut

Ram Sorunu Hk,
  • indirdiğin siteden veya virüs proğramından kaynaklanıyor olabilir başka bir siteden indirmeyi dene veya virüs proğramını kısa süreliğine kaldır.Bunlarda olmazsa birden çok proğram veya veri indiriyor olabilirsin bunları denemeni öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.