Bildirim
Ram Speed
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
266 lık ramle 400 lük rami birarada kullanmayı düşünüyorsan düşünme bile çünkü olmaz ikisini bir arada kullanamazsın bence sen o 266lığıda sat 1 tane 400lük al eğer anakartın destekliyorsa -
İkisini aynı and kullanabilirsin.Fakat yeni aldığın 400mhz ram 266 olarak çalışır.Birde Board desteklemeyorsa bile 1. 266mhz oldugu ıcın 2. takttıgında oda 266 olur. -
sorun çıkartıyor bence elindekini sat sonra 512 mb bir ram al ileride yanına 512 takarsın neredeyse aynı fiyat ikiside...... -
quote:
Orjinalden alıntı: Andys
İkisini aynı and kullanabilirsin.Fakat yeni aldığın 400mhz ram 266 olarak çalışır.Birde Board desteklemeyorsa bile 1. 266mhz oldugu ıcın 2. takttıgında oda 266 olur.
Olay bundan ibaret
Onu sat we artık günümüz standardı olan ddr400lerle yoluna dewam et -
sagolun arkadaslar ben gidip 256 lik 400Mhz ddr aldim ve ikisi de 266 olarak calisiyo. Bakalim artik ileride para oldukca elimdeki 266'lığı da satıp değiştiririm
Hepinize teşekkürler -
bbenım extram 256mb 266mhz ramim vardı üstüne twinmos 512mb 400mhz ram aldım taktım sorunsuz gayet iyi çalışıyor -
Benim anakartım asus p4 se bende senin gibi 400 mhz ddr ram aldım tek başına taktığımda çalışmıyor frekansı uymuyor fakat 256 mb 266 mhz lik ram ile beraber taktığımdam sorunsuz çalışıyor -
ßisey OLMaz CaLisir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X