Şimdi Ara

Ram taktım boot olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba Satellite L675-11n i5 480M işlemci 4GB 1066MHz ram bilgisayar kullanıyorum.
    Rami 8 GB yapmak için (max. desteklediiği miktardır) Hi-Level 4GB 1066MHz DDR3 Notebook Ram (HLV-SOPC8500D3/4G) marka bir ram aldım 2 adet ancak taktıktan sonra bir daha boot olmadı bilgisayarım.

Ramlari taktıktan sonra bilgisayar açılıyor bios a girebiliyorum takılan ram miktarını da 8096 mb olarak gösteriyor.

Pcyi açtığımda bios ekranını geçiyor windows boot anına geliyor ancak win 7 boot olmuyor.

Eski ramleri taktığımda boot oluyor. Aldığım ramlarde de herhangi bir frekans farkı da yok.

İşin içinden çıkamadım bir türlü. Şarj aleti orjinal değil voltaj sorunumu yaşıyor olabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxexes_kz

Toshiba Satellite L675-11n i5 480M işlemci 4GB 1066MHz ram bilgisayar kullanıyorum.
    Rami 8 GB yapmak için (max. desteklediiği miktardır) Hi-Level 4GB 1066MHz DDR3 Notebook Ram (HLV-SOPC8500D3/4G) marka bir ram aldım 2 adet ancak taktıktan sonra bir daha boot olmadı bilgisayarım.

Ramlari taktıktan sonra bilgisayar açılıyor bios a girebiliyorum takılan ram miktarını da 8096 mb olarak gösteriyor.

Pcyi açtığımda bios ekranını geçiyor windows boot anına geliyor ancak win 7 boot olmuyor.

Eski ramleri taktığımda boot oluyor. Aldığım ramlarde de herhangi bir frekans farkı da yok.

İşin içinden çıkamadım bir türlü. Şarj aleti orjinal değil voltaj sorunumu yaşıyor olabilirim?

Temizinden bi format at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.