sistemimin ramini yükseltmek istiyorum ama anakartımın ne kadar kapasitesi var bilemiyorum tek slotta 8 gb olması mümkün mü acaba.. sistemim bu
------------------ System Information ------------------ Time of this report: 5/8/2013, 16:10:30 Machine name: ALLCOOLLL Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130318-1533) Language: Turkish (Regional Setting: Turkish) System Manufacturer: Packard Bell System Model: EasyNote TS44HR BIOS: InsydeH2O Version V1.07 Processor: Intel(R) Core(TM) i3-2310M CPU @ 2.10GHz (4 CPUs), ~2.1GHz Memory: 3072MB RAM
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
İki slotun var. Her birine 4 olarak en fazla 8 kullanabiliyorsun:
saol kardeş teşekkür ederim. peki bi slota 8gb taksam ötekine de 2gb taksam bi sorun oluşur mu maksimum 8 ama 10 yapamazmıyım. zaten sırf oyun için yükseşticem başka derdim yok.
Maalesef. Yapabileceğin maksimum şey, her slota en fazla 4, toplamda 8 takman.
anladım. çok saol gerçekten kaç gündür çok uğraştım tam bi araştırma yapmadan olmazdı yükseltmek çok teşekkür ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme