MSI b350 pc-mate+r5 2600 sistemimde kullandığım 8gb ramlari değiştirmek istiyorum. Corsair Vengeance (8x2)3200mhz G.skill Trident Z (8x2)3200mhz Bu 2 kit arasından birisini alıcam uyum sorunu yaşama ihtimalim varmıdır.Bu anakartı kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
Hocam türkiyede zaten amd için özel üretilmiş ramlerin çoğu bulunmuyor o birde anakartınız zaten ddr4 ram destekliyor o yüzden geriye bakılması gereken tek şey CL'değeri kalıyor CL değeri düşük olan aynı hızlarda ise(3200 mhz) daha iyi performans verecektir.Eğer herşey aynıysa fiyatı düşük olanı alın.
asasx23A
kullanıcısına yanıt
Corsair 200 küsur kadar daha uygun.İlk nesil anakart kullandığım için ram problemi yaşama ihtimali var hazır indirimdeyken almak istiyorum.8gb yetersiz kalıyor
Gskill ripjaws V 2x8 3200mhz 499TL.
doblosmanD
kullanıcısına yanıt
hocam anakart üretici sayfasında uyumlu diyor ancak tabi ki ürünün sahibi sizsiniz ancak bana kalırsa uyumsuzluk sıkıntısı çekmezsiniz.Şimdiden hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: naak98
Gskill ripjaws V 2x8 3200mhz 499TL.
Ripjawslar performans olarak corsairin altında kalıyor hocam yinede degerlendiricem.
quote:
Orijinalden alıntı: doblosman
Ripjawslar performans olarak corsairin altında kalıyor hocam yinede degerlendiricem.
Alıntıları Göster
Kağıt üstünde öyle olabilir kullanımda farkı anlayabileceğinizi sanmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme