Bildirim
Ram tavsiyesi?
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Anakart ve islemciniz nedir? -
Sistemi yeni topluyorum ,
INTEL Core i7 960 Soket 1366 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
ASUS Rampage III Formula Intel X58 Soket 1366 DDR3 2200MHz (O.C.) Anakart
düşünüyorum bu ram olurmu , ayrıca anakart ve işlemci nasıl sizce.. -
O RAM'i topladiginiz sistem icin tavsiye ederim
1366 yerine yeni SB i5 2500K sistem toplamanizi oneririm. -
-
i5 anakartlarda b3 revizyon sorunu var dediler o yüzden vaz geçtim, bu konuda bilgisi olan varmı anakart ve işlemci için tavsiye edebileceğiniz.. -
15 Mart'ta teknobiyotik'te B3 revizyon (sorunsuz anakartlar) anakartlarin satisi baslayacak. Vaktiniz var ise beklemenizi oneririm. -
Sizce i7 sistemimi kurayım yoksa mart sonunu bekleyip i5 b3 revizyonlu anakarlarlamı sistem kurayım? -
Kesinlikle Mart sonunu bekleyip SB i5 sistem kurun -
quote:
Orijinalden alıntı: Fract4l
Kesinlikle Mart sonunu bekleyip SB i5 sistem kurun
sandy bridge sistem kurmak daha mantıklı
o zamanda vengeance 8gb CL8 kiti alabilirsin aslında
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6819
-
Hala karar veremedim beklemek zor geliyor i5 mi i7 ? Bide İ7 sistemi kurarsam sizce ram hızı 1600 mhz mi yoksa 2000 mhz mi alayım fark edermi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Armin_35
Hala karar veremedim beklemek zor geliyor i5 mi i7 ? Bide İ7 sistemi kurarsam sizce ram hızı 1600 mhz mi yoksa 2000 mhz mi alayım fark edermi?
Biraz beklemek, alacaginiz performansa kesinlikle degecektir
i5 islemci alsaniz bile RAM'i 1600/2000 MHz'ye cikarablirsiniz. Bu, alacaginiz RAM'e ve anakarta bagli. Bellekleri o kadar OC yapmayi gerekli bulmuyorum, cunku gunluk islerde fazla bir artisi olmayacaktir size.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X