Şimdi Ara

RAM UYUMLULUĞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 128 mb 133 mhz SDram kullanıyorum bizi arkadaş 256 mb pc 100 SDram satıyo alsam uyumlu çalışırlarmı herhangi bi sorun çıkarmı?

• birinin tabanı 100 diğerinin 133. iki arkadaş var biri saatte 20 diğeri 40 km/s hızla koşsun. ikisi yarışmaya girseler ki bu yarışmada ikisinin bir ayağı birbirine bağlanmış olarak koşacaklar. hızlı diğerinin hızında gitmek zorunda.yoksa ikisi de düşerler. umarım örnek yeterli olmuştur. deneme şansın varsa al dene öyle satın al.
  • +1
  • Çalışır çalışmasına ama bir birine dar boğaz yaratır . Hiç elleme toptan 512 MB Sdram 133 al kurtul .
  • +1
  • Aynı başlık altında bende ram ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Anakartım 100mhz. Üstünde şu an 133mhz kingston ram var. Üzerine ilave yapacam. Üzerine tekrar 133mhz lik ilave mi yapayım yoksa tamamını 100mhz ye mi çevireyim. Hangisi daha mantıklı olur?
  • anakrtın 100 mhz ise alman sorun yaratmaz . sonuçta bilgisayar parçaları geriye uyumludur.
  • bence al onu ikisini de sat ve 512 SD Ram al kurtul.
  • walla ben denedim bir sorunla karsılasmadım, bir sure de kullandım. Fiyat cok cazipse denenebilir.
    ama dedigim gibi denenebilir..
    imkanın varsa digerinide verip 512 al derim bende..
    bu arada mahony 133 kullnabilirsin, sonucta boardun mhzi onemli olan
  • sd 512 ram ler ne kadar?
  • evet 100 mhz olan anakartta zaten 133 lük ram 100 mhz gibi çalışır ve alacağın 256 sd ram iyi çalışır fakat. alacaksan 128 sat al bi 512. ram tek olunca daha iyi çalışır.
  • Legolas
    fiyatları ne kadar? 512 lerin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.