arkadaşlar asus k52Jc bilgisayarımın ram ini arttırmak istiyorum asusun bilgisayarın özelliklerinin bulunduğuhttp://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K52JC/specifications/ sitesinde ram özellikleri 1066 mhz frekansında gözüküyor fakat benim aynı marka bilgisayarımdaki ram ler 1333 mhz frekanslı olarak görünüyor (resimde görüldüğü üzere) sizce ram i 1333 mhz mi almalıyım 1066 mhz mi ??
arka taraftaki model etiketinin fotoğrafını da at bakalım
model bu hocam
1333mhz ramler 1066mhz de çalışıyor olabilirler. çalıştıkları hızı cpuz ile kontrol edebilirsin.
öncekiler 1333mhz ise yine 1333mhz alabilirsin. ama 1066mhz de alırsan bir kaybın olmaz demektir eğer şu an 1066 olarak çalışıyorsa..
hocam cpu-z ram fotolarını atıyorum ona göre bi önride bulunur musunuz ben pek anlamadım kaç olduklarını
ayrıca bunlarda aida64 resimleri hocam esteklediği frekans 800-1066 gösteriyor ama ram yuvalarında olanları 1333 gösteriyor , bu Asint asus un olduğu için bu ram lere özgü bir durum varmıdır yoksa herhangi başka bi markanın 1333 lük ramini alsam pc ile uyumlu olur mu yardımlarınızı bekliyorum