Şimdi Ara

RAM UYUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bilgisayarda 2 ram slotu var ve 1 tane 4gb lık adata marka ram takılı ben bunu 8gb yapmak istiyorum ve 1 ad. 4gb lık daha alacam şimdi sorun şu alacağım başka marka ram adata ile uyumlu olurmu? sorun çıkarmı alacağım ramde single channel yazıyor eğer uyumsuz olursa yeni aldığımdan bir tane daha alacam ama bu sefer dual channel olmazmı ramlarim (single channel yazıyyor) yani sorun çıkartırmı tekrar. yardımcı olursanız sevinirim

• buğün vatanbiligsayardan aldım dostum bende de 2x2 4 gb vardı dual chanel bende 4x4 aldım hiç bir sorun yaşamadım taktığım gibi çalıştı benim ramler 1333 mhz cl 7 sendeki kaç mhz ona bak ayni zamanlama ve mhz olsun gerisi önemli değil bendekiler 1.65 volt aldıklarım 1.5 volt bir sorun teşkil etmedi GSKILL8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1333MHz CL7 1.5V Dual Kit Ramhttp://www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-10666cl7d-8gbxh-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1333mhz-cl7-1.5v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=54888

senin alacağın örnek olarak yazayım 1333 mhz ise cl 7 kingston g skill 1333 mhz cl 7 oalbilir başka markalarda olabilir 1333 mhz A-Data yok zaten piyasada ben bulamadım 1600 mhz cl 9 var mesela sendeki hangisi sök ramine bak üstünde yazar aynı özeliklerde olsun yalnız söyle bişi söyledi vatandaki satış elemanı bana anakartınız ASUS ise G skill tavsie etmem çok sorun yaratıyor ASUS kartlar dedi bana G skill aılcaksan sor öyle all ben söyledim alırken uyum sorunu yaşarsam nolucak diye dedi 1 hafta içine getirirseniz alırız dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 24 Aralık 2011; 19:52:07 >

• benimkinin cl sini bilmyorum onu açıp bakayım en iyisi yani cl değerleri aynıysa sorun olmaz diyorsun.. anakartım msi... adata ram bende aradım ortada yok :) benim korkum işte ram uymazsa yeni aldığımdan bir tane daha alınca dual channel olurmu çünkü single channel yazıyor açıkçası çokta anlamam ram lerden uyumsuzluk olduğunda yeni alacağım 2 single channel ram birbiriyle sorunsuz çalışırsa sorun yok demektir. team elite ram alacaktım bulamadım hepsiburadada kalmamış bakalım bendeki ram in cl si kaç.. korkum yeni 2 tane almak zorunda olursam dual olmadıkları için sorun çıkartırlarmı yada performans düşermi diye.. cevap yazdığın için teşekkür ederim...
  • merak etme single chanel sendeki tek modul olduğu için öyle yazıyor 1 tane daha takarsan dual olucaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iki farklı ram uyumu??
    2 yıl önce açıldı
    PSU ile Anakart Uyumu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.