Arkadaşlar Yeni bi Ram Aldım Kingston 4GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9 PC Ram Diğer Ramlerim Kingston CL9 2x2 gb 1333 MHz Dual kit Ram Anakartım ga-h57m-usb3 İŞlemcim İ3 - 540
Şuanki Sıkıntım Rami takınca pc nin açılmaması Olay şöyle oluyor Diğer Ramleri Çıkarıyorum Tek Onu takıyorum pc açılmıyor bios ekranında kalıyor 5-6 saniye sonra kendini resetliyor diğer sorun ise hepsini takıyorum 2x2 yan yana diğer 4 gb yi de öbür slota bu sefer bios ekranını geçiyor windows yükleniyor ekranında takılıyor saatlerce bekledm fayda yok Nasıl bu Sorunu Çözebiliriz İlla 4 gb 1333 MHz mi almam gerekiyor
Up Up Önemli ANlayan Yokmu
Aldığınız ram'de sorun olabilir memtest ile taratın rami. Error hatası alırsanız satın aldığınız yere iade edin.
quote:
Orijinalden alıntı: The Benefit
Aldığınız ram'de sorun olabilir memtest ile taratın rami. Error hatası alırsanız satın aldığınız yere iade edin.
garantiden yeni gelmişti zaten ama benim anakart tek başına 4 gb desteklemiyormuş dual 4x2 olursa destekliyormuş onu farkettim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme