Bildirim
Ram uyumu yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zamanlama ve saat hızları aynı olduğu sürece sıkıntı olmamalı.Cl ve mhz değerleri yani.Tabi anakart sıkıntı çıkarırmı bilemem(düşük bir olasılık).En düşük saat hızında denemeye başla, sonradan yükseltirsin.
Taktıktan sonra ram test programları var internette, onları uygularsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 26 Eylül 2011; 14:54:17 > -
bahsettiğin ram ddr2 alacağın ramlerde ddr2 olacağı için sıkıntı olmicaktır. Uzun bir süre (1.5yıl kadar) 2x2 corsair ile 1x1 geil ramleri bir arada sıkıntısız kullandım. Önceki çalıştığım ofisteki bilgisayarlarda da yüksek ramlere ihtiyaç duyduğumuz için takviye amaçlı alınan ramler başka markalardı ve sıkıntı yaratmamıştı...ama hepsi ddr3 1600mhz lik ramlerdi... -
Forumdan 2. el almak istiyorum eger sorun çıkarırsa boşuna almış olacağım.O yüzden çok kararsızım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X