Şimdi Ara

Anakart ve ekran kartı uyumu yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Ekran kartı almaya niyetim var fakat kafamda deli sorular.

İşlemci> Mobile DualCore Intel Core i3-370M, 2400 MHz
    Anakart> Anakart Adı Unknown H55/H57 Motherboard, (Ne demek isim yok)

Bilgisayar hediye geldi.
    Bu işlemci ve anakarta uyumlu ekran kartı arıyorum, yardımcı olursanız minnettar kalırım.
    Teşekkürler.

Anakart ve ekran kartı uyumu yardım lütfen. Anakart ve ekran kartı uyumu yardım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahon_1

Arkadaşlar benim Ekran kartı almaya niyetim var fakat kafamda deli sorular.

İşlemci> Mobile DualCore Intel Core i3-370M, 2400 MHz
    Anakart> Anakart Adı Unknown H55/H57 Motherboard, (Ne demek isim yok)

Bilgisayar hediye geldi.
    Bu işlemci ve anakarta uyumlu ekran kartı arıyorum, yardımcı olursanız minnettar kalırım.
    Teşekkürler.

Anakart ve ekran kartı uyumu yardım lütfen. Anakart ve ekran kartı uyumu yardım lütfen.

tamamda işlemcin laptop işlemcisi yani masaüstü pc değil laptop bu ozaman ekran kartı değiştirme büyük ihtimal yapamazsın

• Evet öyle laptop ama şuan masaüstünde takılı ve ekran kartı var 1gb 64 bit Saphire radeon hd5450.

Yardımcı olun lütfennn :)
  • quote:

Evet öyle laptop ama şuan masaüstünde takılı ve ekran kartı var 1gb 64 bit Saphire radeon hd5450.

ekrankartı için güçkaynagı hakkında bilgi ve fiyat aralıgı hakkında bilgi verirsen uygun bitane ararım
  • Eğer o ekran kartını taktıysanız R7 250 Yada R7 260 Düşünebilirsiniz.
  • notebooklarin ekran karti %90 modellerde degisemiyor anakarta lehimli oluyor.anca oyuncu makinelerinde mxm slotu olursa degistirebilirsin o kartlar da zaten piyasada satilmiyor servislerinde olabilir.kafana yatmadiysa aletin servisine sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysef

quote:

Evet öyle laptop ama şuan masaüstünde takılı ve ekran kartı var 1gb 64 bit Saphire radeon hd5450.

ekrankartı için güçkaynagı hakkında bilgi ve fiyat aralıgı hakkında bilgi verirsen uygun bitane ararım

Everest 550 watt Power satın aldım 1 saat önce Yeterli olur umarım.
    Ekran kartı bütçesi 175-200 TL
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLFever.

Eğer o ekran kartını taktıysanız R7 250 Yada R7 260 Düşünebilirsiniz.

Uygun olan ve performans sağlayan bir tane kart düşünüyorum, onada bakacağım Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

notebooklarin ekran karti %90 modellerde degisemiyor anakarta lehimli oluyor.anca oyuncu makinelerinde mxm slotu olursa degistirebilirsin o kartlar da zaten piyasada satilmiyor servislerinde olabilir.kafana yatmadiysa aletin servisine sor.

Fakat bu bilgisayar notebook değil, Ekran kartı lehimli değil, mxm nedir tam bilmiyorum ama kart slotu var geçen çıkarıp baktım geri yerine taktım.
  • R7 240 250 al ama ben bu isten pek bişey anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

R7 240 250 al ama ben bu isten pek bişey anlamadım

Bu kartı önerir misiniz ?http://www.hepsiburada.com/msi-amd-radeon-r7-240-2gb-128bit-ddr3-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-r7-240-2gd3-lpv1-p-BD305180
    Bir de bu var, aralarında fark var galiba. sanki bu daha fazla performans veriyor gibi oyunlarda.http://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-r7-240-boost-lite-2gb-128bit-ddr3-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11216-00-20g-p-BD304319?productId=bd304319&categoryId=204
    Şuan bu bilgisayarda ben oturuyorum açıkcası bende hiç birşey anlamadım bu işten nasıl oluyor çok şaşırıyorum şuan.
    Acaba alsam takabilir miyim bu kartı, uyum sağlarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahon_1 -- 30 Nisan 2015; 19:42:15 >

• Mahon_1 kullanıcısına yanıt
    R7 240 alacağın en iyi kart olur o fiyat seviyesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLFever.

R7 240 alacağın en iyi kart olur o fiyat seviyesinde.

Yukarıda attığım linklere bakarmısınız size zahmet, Öneriniz hangisi olur ? Amd mi Sapphire mi ?

Sapphire>http://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-r7-240-boost-lite-2gb-128bit-ddr3-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11216-00-20g-p-BD304319?productId=bd304319&categoryId=204

MSI AMD>http://www.hepsiburada.com/msi-amd-radeon-r7-240-2gb-128bit-ddr3-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-r7-240-2gd3-lpv1-p-BD305180

Yoksa bu mu, Gigabyte>http://www.hepsiburada.com/gigabyte-nvidia-geforce-gt420-2gb-128bit-ddr3-dx11-pci-e-2-0-ekran-karti-gv-n420-2gi-p-BD303235

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahon_1 -- 30 Nisan 2015; 20:10:24 >

• R7 240 biraz daha iyi bi karttır Gt 420'den.R7 240'lardan hangisi ucuzsa onu alın aralarında pek bi fark yok.
  • İkiside ayni istediğini al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam Teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.