Arkadaşlar bilgisayarı elden geçirmeye çalışıyorum yeni monitör aldım samsung 2232BW, şimdide ram ve ekran kartı almak istiyorum ne almamı tavsiye edersiniz ? Fiyat aralığı belirtmiyorum ama orta seviye birşey olsa yeterli.
Son olarak sizden ricam yeni ram ile ekran kartının anakartla uyum problemi olup olmayacağı hakkında görüşlerinizi söylerseniz sevinirim teşekkürler
şuan ki sistem anakart:ASUS A7N8X-E işlemci:AMD Athlon(tm) XP 3000+,2.2 Ghz ram:512MB RAM ekran kartı:Winfast A360 LE 256 MB
512 ddr 400 ram
Bütçenizi tam bilmediğimden Min: Ati 1650 pro
Orta 2600 pro
Max -1950 pro -3850
cevabınıza teşekkürler ram ve ekran kartı için 300 YTL ayırabilirim
1950'nin agp versiyonu piyasada bulunmuyor, 3850 de fazla gelir.. o yüzden size ati 2600xt agp öneriyorum. Teknofiyatta 150 liraya bulunabiliyor
Ram konusuna gelirsek ddr 400 mhz alınabilir. Anakartınızın tek slotta maksimum kaç gigabyte desteklediğini de bilmiyorum ama 512 takarsanız iş yapar.. dediğim şekilde tek parça 512mb twinmos ram 30 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: Temren
1950'nin agp versiyonu piyasada bulunmuyor, 3850 de fazla gelir.. o yüzden size ati 2600xt agp öneriyorum. Teknofiyatta 150 liraya bulunabiliyor
Ram konusuna gelirsek ddr 400 mhz alınabilir. Anakartınızın tek slotta maksimum kaç gigabyte desteklediğini de bilmiyorum ama 512 takarsanız iş yapar.. dediğim şekilde tek parça 512mb twinmos ram 30 ytl
anakartı değiştir gitsin zaten ddr2 ramler sudan ucuz agp ekran kartlarıda bitmiş durumda hiç uğraşma
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
quote:
Orjinalden alıntı: Temren
ilginize teşekkürler,benim için önemli olan bilgisayarın hızını artırmak ve film izlemek,oyun falan oynamicam oyüzden çok kapsamlı bir şey düşünmüyorum ekran kartını değiştirme amacım monitörden daha güzel görüntü almak istememden.
1650 pro yeterli gelir o zaman size.
Ayrıca İstanbulda iseniz 512 ddr ram satabilirim.
İster Kingston kutulu faturalı İster Twinmos .
bendede ddr + agp anakart var bende anakartı değiştiricem cunku bu anakart a bileşen almak yerine ddr2 pcı-ex 16 ya almak daha mantıklı hem performans hemde fiyat açısından
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme