Şimdi Ara

ram yardım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 2 gb ram var şuan yakında 4-6 arası bişey yapıcam fakat şimdilik böyle maalesef. Bilgisayarı açarken 1024 mb ram gözüküyor cpu-z ve aıda32 programıyla bakınca da 2 gb ram gözüküyor. Ayrıca bilgisayarımdan özellikler sekmesinden bakıncada 2 gb ram gözüküyor. Anlamadım gitti şimdi bilgisayar 1 gb ramli mi 2 gb ramli mi? yardım ederseniz sevinirim

• haruneme H kullanıcısına yanıt
    cpu-z programı slotları ayrı ayrı gösterir. eğer sizin ram'leriniz 1+1 şeklinde ise 2.slotada bakmalısınız ikisinin toplamı 2gb eder yani sorun yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeeeer54

cpu-z programı slotları ayrı ayrı gösterir. eğer sizin ram'leriniz 1+1 şeklinde ise 2.slotada bakmalısınız ikisinin toplamı 2gb eder yani sorun yok..

kardeş olay öyle değil bilgisayarı açarken siyah ekran geldiğinde 1024 mb ram yazıyor onun sebebi ne?
  • quote:

kardeş olay öyle değil bilgisayarı açarken siyah ekran geldiğinde 1024 mb ram yazıyor onun sebebi ne? @omeeeer54
  • quote:

Orijinalden alıntı: haruneme

quote:

kardeş olay öyle değil bilgisayarı açarken siyah ekran geldiğinde 1024 mb ram yazıyor onun sebebi ne? @omeeeer54

bilemicem ama 1 gb ram 1024 mb olarak görülür aç pc nin içini bak
  • up up up yardım edecek varmı?
  • quote:

up up up yardım edecek varmı?

Bios'a girip kontrol edin. Eğer hatalı gösterdiğini düşünüyorsanız, bios güncellemesi yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

up up up yardım edecek varmı?

birşey olmaz gözüksün öyle 2 gb ramin vardır
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• OldGamers86 kullanıcısına yanıt

yaptım hocam sorun devam ediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.