Şimdi Ara

Ram yükseltmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Bilgisayarım compaq presario V6000. ram 1 Gb . üzerinde şunlar yazıyor. hynix Korea01 512MB 2Rx16 . altında da DDR RVS 1.8 V. iki tane 512 lik var. 4 Gb'a yükseltebilir miyim?ve hangi rami almalıyım. pek bilmiyorum bu konuları. marka olarak da tavsiye ederseniz çok yi olur.

• Kingston un herhangi bir ddr modelini tercih edebilirsiniz.
  • cıhazın maxımum 2 gb ram desteklıyor 4 gb olmaz 2 adet 512yı cıkarıp 2 adet 1gb ddr2 533- 667 ram takabılırsınız markası cokta onemlı degıl ucuz buldugunuzu alın
  • çok teşekkür ederim..
  • benimde bi sorum olucak elimde inspiron 6000 laptop var ddr2 256 mgbyte 533 mhz 2 ram var bunları ne kadar yükseltebilirim.
  • Tek 2gb ram kullanabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamstt12

benimde bi sorum olucak elimde inspiron 6000 laptop var ddr2 256 mgbyte 533 mhz 2 ram var bunları ne kadar yükseltebilirim.

En fazla2 gb kadar yükselte bilirsiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyumlu ram almak istiyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoijdaaa

Tek 2gb ram kullanabilirmiyim?

hangi sistem ve anakart üzerinde kullanacağını yazarsan yardımcı olabiliriz belki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ummu66

quote:

Orijinalden alıntı: hoijdaaa

Tek 2gb ram kullanabilirmiyim?

hangi sistem ve anakart üzerinde kullanacağını yazarsan yardımcı olabiliriz belki..

Konu HP Preserio V6000 konusu diye belirtmedim.
    1 GB ram var şuan için. ben tek 1GB sipariş ettim şuan , önce 1,5 GB ram ile deneyeceğim.

Teşekkürler.
  • bende bu konuya ek olarak birşey sormak istiyorum. Masaüstü pc var bende ama son zamanlarda çok yavaş çalışıyor. Program falan da yüklü değil sadece nete giriyorum. Ram artırsam bu sorun çözülür mü?
  • bu da bi secek ama hızn artmsndaki en önmli etknlr işlmci ve anakart eski model falnsa değiştrebilrsn imkanın vrsa sn sstm özellklrini yazarsn umarm daha iy yardmcı olurz..
  • En fazla2 gb kadar yükselte bilirsiniz..
  • 2gb ddr seçeneklerinden birini kullanablirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.