Bildirim
Ram yükseltmek istiyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kingston un herhangi bir ddr modelini tercih edebilirsiniz. -
cıhazın maxımum 2 gb ram desteklıyor 4 gb olmaz 2 adet 512yı cıkarıp 2 adet 1gb ddr2 533- 667 ram takabılırsınız markası cokta onemlı degıl ucuz buldugunuzu alın -
çok teşekkür ederim.. -
benimde bi sorum olucak elimde inspiron 6000 laptop var ddr2 256 mgbyte 533 mhz 2 ram var bunları ne kadar yükseltebilirim. -
Tek 2gb ram kullanabilirmiyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: gamstt12
benimde bi sorum olucak elimde inspiron 6000 laptop var ddr2 256 mgbyte 533 mhz 2 ram var bunları ne kadar yükseltebilirim.
En fazla2 gb kadar yükselte bilirsiniz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: hoijdaaa
Tek 2gb ram kullanabilirmiyim?
hangi sistem ve anakart üzerinde kullanacağını yazarsan yardımcı olabiliriz belki.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ummu66
quote:
Orijinalden alıntı: hoijdaaa
Tek 2gb ram kullanabilirmiyim?
hangi sistem ve anakart üzerinde kullanacağını yazarsan yardımcı olabiliriz belki..
Konu HP Preserio V6000 konusu diye belirtmedim.
1 GB ram var şuan için. ben tek 1GB sipariş ettim şuan , önce 1,5 GB ram ile deneyeceğim.
Teşekkürler. -
bende bu konuya ek olarak birşey sormak istiyorum. Masaüstü pc var bende ama son zamanlarda çok yavaş çalışıyor. Program falan da yüklü değil sadece nete giriyorum. Ram artırsam bu sorun çözülür mü? -
bu da bi secek ama hızn artmsndaki en önmli etknlr işlmci ve anakart eski model falnsa değiştrebilrsn imkanın vrsa sn sstm özellklrini yazarsn umarm daha iy yardmcı olurz.. -
En fazla2 gb kadar yükselte bilirsiniz.. -
2gb ddr seçeneklerinden birini kullanablirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X