Şimdi Ara

RAM yükseltmeyi düşünüyorum +8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben şu aralar masaüstü "MSI 990FXA-GD65" anakartlı "AMD FX X6 6300" işlemciye sahip bilgisayarıma RAM yükselmesi yapmayı düşünüyorum. Sorun şu ki daha önce 2x4 dual kit RAM kullanıyordum "GSKILL ripjaws 1600MHz" . RAM şimdilik yeterli olsa da yavaş yavaş bilgisayarı parça parça yükseltmenin zamanı geldi ve en ucuz bileşen olan RAM'dan başlamaya karar verdim. Sorun şu ki 8GB tek modül almayı düşünüyorum ve daha önce kullandığım RAM şekli 2x4GB. Sizce 8GB + 2x4GB şeklinde mi yapmalıyım yoksa 4x4GB şeklinde mi ? Ya da 8GB + 4GB ile 12GB mı kullanmalıyım? Hangisinden daha iyi verim alabileceğimi çözemedim. Bu arada zamanla bu 8GB'ya aynı modelden bir tane daha eklemeyi düşünüyorum. Şimdiden fikir ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

• Render almayacaksan eğer ramlerin dual çalışmasına gerek yok. 2x4+8 kullanın. Bu sayede ilerde bi tane daha ekler 2x4+2x8 yaparsınız. Eğer render veya 3d program işleriniz varsa duali bozmayın 4x4 yapın. Ramlerin CL değerlerinin aynı olduğuna dikkat edin. Aksi halde büyük olan referans alınacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D modelleme veya video efektleri ile alakalı bir iş yapmayacağım. Tavsiye için teşekkür ederim önemli bir soru işaretini giderdiniz benim açımdan
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 4 Mayıs 2020; 22:6:27 >
  • JoeyBane kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.