1+1 toplam 2 gb ram kullanıyordum. 1 lıklerden bırısını cıkarttım adata 2 gb 800 mhz ddr2 ram taktırdım. yanındakı 1 lık ram kıngston 667 mhz ddr2, yenı taktırdıgım daha hızlı ve sorun yasarmıyım acaba? bılgısayarımın özellıklerı su sekılde
fsb özellıklerı yol genıslıgı 64 bıt gercek saat 167 mhz etkın saat 667 mhz band genıslıgı 5333 mb/s
bellek yolu özellıklerı yol turu ddr 2 sdram yol genıslıgı 128 bıt dram:fsb oranı 10:5 gercek saat 333 mhz etkın saat 667 mhz
diger taktıgın 800mhz de 667mhz hızında calısır yani 3gb 667mhz ramin var olur. Bir ihtimal sorun cıkabilme durumuda olabilir ama çok sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BlackRos3
diger taktıgın 800mhz de 667mhz hızında calısır yani 3gb 667mhz ramin var olur. Bir ihtimal sorun cıkabilme durumuda olabilir ama çok sanmıyorum
bılgısayarcıya taktırdım, suan eskıye göre daha cok ısınıyor sankı
Sistem performansı arttıgından ısınması normal denebilir ama aşırı derecede normal üstü bi ısınma varsa görmek gerek. Ama kime göre neye göre sıcak o yuzden lafla belirlenebilecek birşey oldugunu düşünmüyorum
teşekkur ederım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme