Şimdi Ara

Ramazan’da ParamKart’la Yapacağın Market Alışverişinde %10 Nakit İade! 20-26 Mart (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
14
Favori
10.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hayatgezi

Param MC dediği param mastercard oluyor değil mi
    Evet 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oldubil migros eşimin hesabına iade anında geldi benimkine gelmedi. Eşimin hesabı limitsiz benimki değil. Müşteri hizmetlerine sorduğumda kampanyaya katılabilirsiniz demişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakuperd Y kullanıcısına yanıt
    Eyvallah çok teşekkürler

• avantis A kullanıcısına yanıt

limitsiz olması lazım hocam bu paramın müşteri hizmetleri salak biraz başka bir kampanyada bana da yanlış bilgi vermişleridi . Özür dileriz yanlış bilgi verdiğimiz için demişlerdi sadece parayı da yatırmadılar.

• Dediğiniz gibi, yanlış bilgi verdiler. İşlemi yaptıktan bir saat sonra da limitsiz hesaba beni geçirdiler. Maile henüz dönüş yapmadılar. Bakalım ne olacak.

• Merhaba arkadaslar, iki gündür oldubilden bimparaya yükleme yapmaya çalışıyorum, 3d doğruluyor son aşamada işleminiz başarız olmuştur hatası alıyorum. Yükleyebilen var mı? Halbuki oldubilden sorunsuz online alışveriş yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 25 Mart 2023; 5:5:7 >
  • Param ve oldubil bimpara yüklemesinde kapatmış işlemleri. Puan vermemek için elinden geleni yapıyor.

• Mehmet Emin 101 M kullanıcısına yanıt
    Evet ben de denedim kod 58 hatası aldık

• Mehmet Emin 101 M kullanıcısına yanıt

Kendileri bilir. Ben de fiziki kart bilr yok böyle kullanıyordum en azından şimdi hiç kullanmam. İş bankasi vakif var onlar da 400e40 veriyor yüzde 10 ordan devam.

• Getir ve Getir büyük bende market saydı iade geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bimparaya yükleme yapmıştım, verdiği iadeyi geri almış. Hesabı eksiye düşürmüş.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.