Şimdi Ara

Ramazan’da ParamKart’la Yapacağın Market Alışverişinde %10 Nakit İade! 20-26 Mart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
14
Favori
10.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ramazan’da ParamKart’la Yapacağın Market Alışverişinde %10 Nakit İade!
    Kampanya 20-26 Mart 2023 tarihleri arasında yalnızca market alışverişlerinde geçerlidir.
    Kampanya, Param Classic kart tipi içerisinde kişiselleştirilmiş olan "Param Troy, Param MC" kartlarında, Troy logolu BYS PlatinCard, Troy logolu Takside POS, Troy logolu BaroKart, Troy logolu AdaletKart, Troy logolu TÜRMOBKart, OlduBil, Taksim, MepaşKart, Medipol, Atılım, Başkent Liseliler, Anadolu Üniversitesi kartları için geçerlidir.
    Kampanya kapsamında kazanılabilecek maksimum nakit iade tutarı 100 TL'dir.
    Kampanya kapsamındaki %10’luk nakit iade tutarı, alışveriş sonrasında kartına yatırılır.
    TURK Elektronik Para A.Ş. kampanya tarihlerini tek taraflı olarak değiştirme ve kampanyayı erken sonlandırma hakkını saklı tutar.
    Kampanyadan yalnızca kişiselleştirilmiş hesaplar yararlanabilir. ParamKart’ınızın kişiselleştirme işlemlerini param.com.tr web sayfası üzerinden Hesap/Kart Kişiselleştir bölümünden yapabilirsiniz.
    Kampanya kapsamındaki alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali / iade vs.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin siparişin iptali/iadesi hallerinde (sipariş iptali/iadesi kısmi olsa dahi) TURK Elektronik Para A.Ş., nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.
    TURK Elektronik Para A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    ParamKart’ına kredi kartı ile ya da havale/EFT yaparak TL yüklemek için tıkla.

ParamKart başvurusu yapmak için tıkla Ramazan’da ParamKart’la Yapacağın Market<br>Alışverişinde %10 Nakit İade! 20-26 Mart Ramazan’da ParamKart’la Yapacağın Market<br>Alışverişinde %10 Nakit İade! 20-26 Mart Ramazan’da ParamKart’la Yapacağın Market<br>Alışverişinde %10 Nakit İade! 20-26 Mart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspectorc19 -- 20 Mart 2023; 0:54:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Troy logolu BaroKart, Troy logolu AdaletKart, Troy logolu TÜRMOBKart, OlduBil, Taksim, MepaşKart, Medipol, Atılım, Başkent Liseliler, Anadolu Üniversitesi kartları için geçerlidir.

demişler bu yıl

vay be: hiç yoktan eyidir.

fakat Ramazanda diyor 20-26 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli diyor

bu nasıl kampanya?

Ramazana girerkene desene be Turk elektronik

Ramazan’da ParamKart’la Yapacağın Market Alışverişi SADECE 6 GÜNLÜK

ne alacaksan al

• Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param uygulamadaki sanal kart geçerli mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gyuksel82 kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisine sordum geçerli dedi

• Param VISA var bende fiziksel kart olarak, geçerli değil mi yani şimdi

• Geçerli değil. 2. kez kart istedim yine visa göndermişler.Tekrar aradım eski kartı iptal etmeden yeni kart gönderemwyiz diyorlar bu seferde kimlik bilgilerim uyuşmuyor diye kart başvurusu yapamıyorum.Böyle de cins bir oluşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 20 Mart 2023; 8:45:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bimpara denedim 2 saat once olumsuz gelen giden iade yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonulbas kullanıcısına yanıt
    Bende yaklaşık 45 dakika önce Migros sanal market alışverişim oldu ama gelen olmadı. Ama migros bazen teslim olana kadar parayı provizyonda tutuyor teslim edemediğini kesip o şekilde ücreti almak için ondan da yatmamış olabilir.

• ashkiya26 A kullanıcısına yanıt

45 dk once migrosdan fiziki param (mastercard) kartim ile yaptim yine gelen giden yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 20 Mart 2023; 10:38:3 >
    Anında gelmesi lazım normalde , ugrasacaksak değmez hiç.

Hesap kişiselleştirilmiş mi ?

• Arkadaşlar bu param mc dediği Mastercard mı oluyor ?

Edit: evet Mastercard’mış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 20 Mart 2023; 10:44:33 >
  • Gyuksel82 kullanıcısına yanıt
    Migros’tan sipariş vermiştim , bu saate kadar iade gelmedi.İptal ettim. Mh net cevap vermiyor.

Ramazan’da ParamKart’la Yapacağın Market<br>Alışverişinde %10 Nakit İade! 20-26 Mart

• TheDifference35 kullanıcısına yanıt

kişiselleştirmeden kastiniz onayli hesap mi? eger oyleyse tam onayli hesabim

• sadbul S kullanıcısına yanıt

Geçen de bir kampanyada sadece VISA geçiyordu, garip bir oluşum gerçekten

• SalimAydogdu kullanıcısına yanıt

happy centerdan yaptığım alışverişe visa ile sadece %3 geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 20 Mart 2023; 10:57:46 >
  • arkadaşlar iade alan olursa lütfen yazsın ona göre işlem yapalım paycell gibi bizi oyalamasın.

• Visa gecerli değilmiş dikkat etmemiştim boşu boşuna iki işlem yaptık bilsem paparayla yapardım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.