< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsvm78 -- 20 Mart 2023; 13:33:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ramazan’da ParamKart’la Yapacağın Market Alışverişinde %10 Nakit İade! 20-26 Mart (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oldubil deneyen oldu mu market kampanyası için?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanalkartımı visa olarak oluşturmuştum. Sanal kartı troy olan arkadaşlar yararlanabilir sanırım.. bende kampanya şartlarının o kısmını okumadan sanal kart dahil diye atlamışım.
MasterCard oluyor da daha kimseye iade gelmedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Troy ödeme sistemi unutulmamak için kampanya yapıyor yaptırtıyor sanırsam
zira Vakıfbank Troy logolu banka kartlarına da akaryakıt ve internet alışverişi kampanyaları geçen ay vardı bu ay yine var
param kartta Troy logolu kart diyor başka şey demiyor
ilginç olanı geçen senelerde Adalet kart Baro kartlarda kampanya yapmıyor zırnık vermiyor ille de Param mc kart diyordu bu tip ramazan kampanyalarında.
20-26 gibi tarih içinde (Ramazan ayına giriş)millet stoklu alsın diye herhald kısa süreli yapıyor neden 30 günlük yapmıyor anlaşılır değil
-
iadeler sanırım 24 saat içerisinde yansıtılacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 20 Mart 2023; 15:45:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bu standart cevaplari.genelde 30 dk ya yatmazsa kayit acmak gerekiyor
-
Birkaç saat içinde yatmazsa mecburen ertesi günü beklemek zorundayız 1 gün geçmeden kayıt acmiyorlardi, önceki market kampanyasında durum böyleydi.
Ne oldubil ne param ikisininde iadesi gelmedi .
Beş altı market alışverişim oldu. Hiçbirinde iade gelmedi. Muhtemelen daha sonra yatacak.
Bu arada Param Visa kartları kampanyalara dahil etmiyor diye ben geçen ay Visa kartımı iptal ettirip MC kart talep ettim.
Bu kampanyaya özel bir konu değil. Ya Troy ya MC kart alın. En azından önümüzdeki kampanyalarda sıkıntı yaşamazsınız.
Hem Oldubil hem de Param için iade alınabiliyor mu acaba? Oldubil'in sitesinde kampanya hakkında bilgi yok zira.
-
+
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam oldubil de dahil fakat kişiselleştirmis hesap olmalı fakat şu ana kadar iade gelen diyen duymadım.
İkisinde de ikişer tane kişiselleştirilmiş hesap var uzun zamandır.
Param kampanya yaptığında şartlara Oldubil'i yazmaz ve Oldubil kendi sitesinden kampanyayı duyururdu. O nedenle sormuştum. Destek kısmına emin olmak için yazdım bakalım cevap gelecek mi?
-
-
Teşekkürler. Yarın da oldubil ile atak yapayım o zaman:)
-
Hocam rica ederim ne demek keyifli alışverişler.
Uygulamadan kampanya uçmuş, kaldırdılar sanırım. Yemedi daha ilk günden oldubil olabilemedi.
Hocam param bu ne yapacağı belli olmaz.
-
Dünkü yapılan alışverişten iade gelmedi... bugün sorun yok sanırım iade alan olmuş.. kayıta kaldı bizim iş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X