< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspectorc19 -- 21 Mart 2023; 11:5:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspectorc19 -- 21 Mart 2023; 11:5:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dün akşam yaptım anında geldi iade. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alınıyor. Normal alışveriş gibi zaten barkodu okutuyorlar uygulamadan kod veriyorsunuz. Aynı. |
Bende ki param troy adaleti bilemiyorum, küçük bir miktar deneyin isterseniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bugün tekrar alışveriş yaptım anında iade geldi. dünkü alışverişi saymadı sağlık olsun. Oldubil ile de yaptım fakat ona da iade gelmedi |
oldubil'i bimpara ile denedim. ama kampanya iade gelen giden yok bugün itibariyle. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ramazan’da ParamKart’la Yapacağın Market Alışverişinde %10 Nakit İade! Kampanya 20-26 Mart 2023 tarihleri arasında yalnızca market alışverişlerinde geçerlidir. Ramazan ayı da epey kısalmış. Bir de bunların her kampanyasında aynı muhabbet. Yattı yatmadı, yattı yatmadı. Uğraşmaya değmez. |