Şimdi Ara

Ramazan Yetgin Ders Videoları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene interneti olmayanlar için ders videoları flash diske yüklü bir şekilde satılmış. Bu sene olacak mı, olursa nereden alabilirim bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tarihin hepsi çekilmedi. Çekildikçe youtube atıyorlar. En son tamamlandıktan sonra satılır
  • Ben Ramazan hocanın bütün videolarını izledim.Fakat bu KPSS'de bir katkısını göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altın_Yardım

Ben Ramazan hocanın bütün videolarını izledim.Fakat bu KPSS'de bir katkısını göremedim.

Kardeşim diğer hocalar farklı konu mu anlatıyor Allah askına? Hepsi aynı konuyu anlatıyor ve ben Ramazan hocayı dinleyerek girdim 27 sorudan 24 net gelecek. Hoca ne kadar anlatırsa anlatsın iş sizde bitiyordu. Hocayı facebookta felan eleştiren çok olmuş,yazıktır günahtır videoların ücretsiz olması adamın kendini kanıtlaması için di tanınmak içindi bunun ben de farkndayım ama ne olursa olsun ücretsiz izledik ve faydası da oldu. Bu yüzden ne olursa olsun adam bu ağır hakaretleri hak etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 22 Kasım 2016; 21:33:42 >
  • Bu kpss de hiçbir hocanın katkısı olmadı ki sadece temel ve kişinin sınavdaki durumu önemliydi.

• Vallahi katkısı olmadı dersek hakkını yemiş oluruz! Bence videoları izleyen 20'nin üzerinde net rahat bir şekilde bırakırdı. Ki öyle de oldu genelde. Bu adam Allah rızası için yapıyor. Dershaneye gidemeyecek durumda olanlar için yapıyor. Kalkıp da adamı sosyal medya üzerinden eleştirmişler. Görünce çok üzüldüm. Allah böyle insanları başımızdan eksik etmesin. Videosunun tamamını sabırsızlıkla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Orijinalden alıntı: Altın_Yardım

Ben Ramazan hocanın bütün videolarını izledim.Fakat bu KPSS'de bir katkısını göremedim.

Kardeşim diğer hocalar farklı konu mu anlatıyor Allah askına? Hepsi aynı konuyu anlatıyor ve ben Ramazan hocayı dinleyerek girdim 27 sorudan 24 net gelecek. Hoca ne kadar anlatırsa anlatsın iş sizde bitiyordu. Hocayı facebookta felan eleştiren çok olmuş,yazıktır günahtır videoların ücretsiz olması adamın kendini kanıtlaması için di tanınmak içindi bunun ben de farkndayım ama ne olursa olsun ücretsiz izledik ve faydası da oldu. Bu yüzden ne olursa olsun adam bu ağır hakaretleri hak etmedi.

Evet farklı anlatıyor.Adam sürekli söylüyor ben sadece devletin kitaplarından anlatıyorum.Sınavda da sorular devletin kitaplarından geliyor.Videolarda hep KPSS'den geçen sene şu kadar soru yakaladık, bu sene de inşallah bu kadar yakalıycaz diye iddiaları vardı.İşine gelmeyen yerleri çok çabuk unutmuşsun.Adamın hedefi KPSS'de çıkacak soruları yakalamak.Ben hatırlamıyorum hiç bu sınavda çıkar deyipte bu sene sınavda çıkan bir soru.Fanboy gibi adamı savunmak yerine gerçeklerle yüzleş.Adamı kötülemiyorum ama millet senin gibi abartınca bunları birilerinin artık söylemesi lazım.
    Bedava anlatıyormuş, paralı nasıl anlatıcaktı acaba_? Youtube'da paralı yayın varda benim mi haberim yok_? O ücretli ders anlatılan sitelerde olsaydı kimse adını bile bilmezdi.
    Teknoloji çağında yaşıyoruz şimdiye kadar bir sürü konu anlatımı dersler internette yayınlanmış olması lazımdı.Bu zaman kadar böyle detaylı bir konu anlatımları videoları yayınlanmamış olması bir eksiklikti.Dolayısıyla bunu ilk yapan ünlü oldu.Adamdan Allah razı olsun bedava ders anlatıyor, imkanı olanda olmayanda herkes bir şeyler öğreniyor.Tarihi sevdiriyor.Bunlar ayrı konu.Bunları kimse inkar etmiyor.Benim şiddetle karşı çıktığım yer Ramazan hoca sayesinde şu kadar net yaptım diyenler.Bende izledim videoaları, ben niye yapamadım.Demek ki videolardan dolayı yapılmıyor bu netler.Bunun yanında başka çalışmalarda var.

Özet olarak; Ramazan hocadan tarih öğrenilir amma velakin KPSS için Ramazan hoca yeterli değil.Başka hocalardan başka kaynaklardan da muhakkak tarihe çalışın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube ve ders
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Goeth

Bu kpss de hiçbir hocanın katkısı olmadı ki sadece temel ve kişinin sınavdaki durumu önemliydi.

Aynen katılıyorum.Tarih, Coğrafya ve Genel Kültür de arı gibi her çiçekten polen toplamak lazım.Çünkü nerden soru geleceği kestirilemiyor.
  • Zaten tek bir hocadan gidilmez ki? Ramazan hoca bile her yıl videoya başlarken piyasadaki diğer tarihçilerden bahseder onları da kulak verin der. Asla tek bir kaynaktan tek bir hocadan gidilmesini istemez. Adam alan bilgisinden sorular da tutturdu keza lisanstada aynı. Ortaöğretime örnek vereyim sadece 1 soruyu: bir videosunda demiştiki bakın Bulgaristan Balkan devleti olmasına rağmen Balkan antantına karşı çıkmıştır. Sorarlar düşürücü bir soru dedi. Bunun gibi daha var tutturduğu. Öabtde mesela İbn fadlan ve İbn Rüşdiyi tutturdu. Bizzat ben hatırlıyorum videolardan. Senin de dediğin gibi yine de bir kişiden gitmemek lazım ama Ramazan hocayı da küçük görmemek lazım.

• arkadaşlar bosbos konusmayın ramco kazandırmıyo sıze sadece katkı saglar ıs sızde bıtıyor
  • bu sene KPSS Lisans Tarihten 25 Doğru 1 yanlış 1 boşum vardı. Daha önceden iyi kötü tarih alt yapım ekstra fazla kaynaktan soru çözdüm. 1-2 kere Ramazan hocanın videolarını izledim çok güzel anlatıyor üzerine vurguluyor 2014 Lisans sınavını baz alıp inanılmaz ayrıntılar veriyor ki 2014 Lisans sınavı inanılmaz ters köşe yapmıştı. Ramazan hocanın şöyle bir sıkıntısı oldu detay dediğimiz konulardan (bkz. 1 tane Lisans sınavında Lozan Konferansı’na gidecek heyet ile ilgili soru vardı) ortaöğretim ve ön lisansta yoktu. Aşırı detay sormadıkları için ayrıntı olmayan klasik MEB kitabına çalışan birisi en az 20 üzeri net yapardı. Onun içindir ki haklı olarak herkes saçma saçma şeyler ezberlediğinden ve çıkmadığından biraz sıkıntıya girmiştir.
  • Bu arada Ramazan hoca solunum yolu problemi için ameliyat olacağını dolayısıyla artık video çekmeyeceğini söyledi.

• Arkadaşlar bende bu sene KPSS Ön Lisansa girdim sınava girmeden önce Ramazan Yetgin hocanın videolarını izledim Allah razı olsun bana faydası çok oldu anlatımı benim hoşuma gitti ama anlatımı hoşuna gitmeyenler olabilir yani internette bir sürü video vb var hangisi size daha anlaşılır gelirse ona bakın elbette ben çalışmak için kısa zamanım vardı ve dersaneyi vakit kaybı olarak gördüğüm için ders videoları izlemeyi seçtim yani farklı kaynaktan bakılmasının da faydası vardır tek bir kaynağa bağlı kalmak mantıksız ve de buradan kimseyi karalamaya gitmeyin hoşunuza gitmiyorsa izlemezsiniz bu kadar basit eleştirmek hoş bir şey değil sonuçta ortada emek var ücretsiz kesinlikle fanboyu filan değilim yanlış anlaşılma olmasın bana faydası dokunduğu için bunu yazmak mecburiyetinde hissettim çalışacak arkadaşlara tavsiyem olabildiğince farklı kaynaktan çözsünler çalışsınlar başarılar herkese.
  • Aynen karalamak çok kolay. Emek var ortada sonuçta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.