Şimdi Ara

Ramazanda cok severek yaptıklarınız seyler nelerdir? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
4.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi kabuğuma çekilmek iyi oluyor. küfür , kavga , çapkınlık , yalan-dolan falan olmadan 1 ay midemde ruhumda temizleniyor.
  •  Ramazanda cok severek yaptıklarınız seyler nelerdir?

Ramazanda cok severek yaptıklarınız seyler nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist55 -- 22 Ağustos 2008; 3:33:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

oooyyyyy
  • İftarda sakın çok yemek yemeyin hem midenize yazık hem tuttuğunuz oruç bi işe yaramaz.Niye mi?
    Çünkü bir bakıma midenizi ıslah etmeniz gerekir ve tam tersini yaparak çok yerseniz mide yine aynı kalır.Şöyle birşey vardır midenizin 2/3 ni doldurun diye peygamberimiz hadis etmiştir.Saygılar
  • oruç üstüne yemekten sonra oluşan şişkinlik...Ya uyuyacam yada 2 saat beklicem.Benim için unutulmaz bir duygudur.
  • İftarımı yaptıktan sonra Özellikle LARK olmasına dikkat ederek her hangi bi çimenliğe uzanır sigaramı yakarım

buna bayılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Orjinalden alıntı: aSaSameT

en hoşuda şehrin merkezindeki insanların yüzlerindeki ifade.o kdr temiz ve gercek ki cok hosuma gider.herkes selam verir birbirine. gülümser. yardımcı olur.şimdiden Hosgeldin 11 ayın sultanı

Hmm.

Bense nedense herkese söven,trafikle ana-bacı kayan,oruç tutuyorum ben daha müslümanım havasına bürünen,bürünmeyenlere kendi müslümanlığını kanıtlamaya çalışan insanlar görüyorum.

nasıl bakarsan öyle görürsün...

Size ana-bacı kayan birine ''ay ne güzel sövdü'' diyorsanız tabi ki orası sizin bileceğiniz iş.

Ben başka türlü bakıyorum küfüre.Pek sevecen gelmiyor bana nedense?

burda anlatmak istediğim bu mübarek ayın o kadar fazla güzelliklerinin yanında sen ufak tefek parazitleri görebiliyorsan bu senin bakış açınla ilgilidir. halbuki bu ay güzelliklerle doludur. fazla uğraşmadan onları görebilme şansın var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

- İftar saatine az bir vakit kala trt'yi açıp izlemek.
    - Fırına gidip pide kuyruğunda arkadaşlarla sohbet etmek.
    - Misafirlerin gelmesi ve yemekten sonraki sohbet, hoş ortam. :))
    İçimi okudun sanki.
  • Pide kuyruğunda beklemek. Davulun sesi.(Ama artık yok geçen sene hiç duymadım.) Her akşam ailecek iftarı yememiz. Birde her gece yayınlanan Star Tv'deki Nihat Hatipoğlu'nun Programı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

bende 1 gün tutuyorum,oda göstermelik.
    nasıl olsa 10 yıl sonra geçmişi tövbe edince günahlar sıfırlanıyor,niye yorulayımki..
    10 sene sonra tutmaya başlarım

O kadar eminsin yani.

günaha bari girme
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSaSameT

istanbulmu sehir kardesim? benim bursa.bursa ramazanda cok güzel olur.hele ulucamii

+1903
  • Ramazan gibisi yok...

Yumurtalı Ramazan Pidesi , Patetes, Köfte,Pilav vazgeçilmez yemeklerimdendir
  • arkadaşlarla iftar yapıp sonrasında mekandan çıkınca yürürken yapılan muhabbet
  • Sahura kalkıp bir daha yatmamak .. Çok zinde tutuyor insanı ;)

Her Ramazan çok sağlıklı geçiyor .
  • En sevdiğim yumutalı pide
    en sevmediğim babamın iftara gelmesi
  • Sahura kadar oturmayı sonrada akşama kadar yatmayı

Tabi öğrenciyken böyleydi, şimdi daha zor geçicek ama seviyorum ramazanı, akrabalarla arkadaşlarla iftar yapmak süper oluyor...
  • akrabalarla iftar yapmak süper...
  • quote:

burda anlatmak istediğim bu mübarek ayın o kadar fazla güzelliklerinin yanında sen ufak tefek parazitleri görebiliyorsan bu senin bakış açınla ilgilidir. halbuki bu ay güzelliklerle doludur. fazla uğraşmadan onları görebilme şansın var.

O kadar çok güzelliklerinin yanında bu kadar çok çirkinlikleride var.

Görmemezlikten gelerek,yok olmuyor malesef onlar.

Bu ramazan ayının değil,o ayın önemini anlamayan cahil insanların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 22 Ağustos 2008; 19:09:49 >
  • sahurda susamlı ekmek yemek ve hep birlikte olmak...
  • Bayramını ve beraberinde olan tatili
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.