Şimdi Ara

Ramazanda cok severek yaptıklarınız seyler nelerdir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
4.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: anchoret90

quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

Pidesi güzel oluyo bide millet teraviye giderken ben siyah poşetle şangır şangır eve giderken apartmandaki insanların bakışları çok hoşuma gidiyor.

niye siyah poşet korkuyor musun?

marketler her zaman siyah poşete koyup verir alkollü içecekleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Orjinalden alıntı: aSaSameT

en hoşuda şehrin merkezindeki insanların yüzlerindeki ifade.o kdr temiz ve gercek ki cok hosuma gider.herkes selam verir birbirine. gülümser. yardımcı olur.şimdiden Hosgeldin 11 ayın sultanı

Hmm.

Bense nedense herkese söven,trafikle ana-bacı kayan,oruç tutuyorum ben daha müslümanım havasına bürünen,bürünmeyenlere kendi müslümanlığını kanıtlamaya çalışan insanlar görüyorum.

nasıl bakarsan öyle görürsün...

Size ana-bacı kayan birine ''ay ne güzel sövdü'' diyorsanız tabi ki orası sizin bileceğiniz iş.

Ben başka türlü bakıyorum küfüre.Pek sevecen gelmiyor bana nedense?

• Sahura kalkıp yemek yemek
  • Oruç tutmak aç kalmak değildir.

Nefsani duygulardan uzaklaşmak, nefse dur diyebilmektir.

“Nice oruç tutan insanlar vardır ki onların orucu sadece ve susuz kalmaktan ibarettir.” (Hadis-i Şerif)

Allah bizi böyle oruç tutmaktan korusun!
  • Ramazanı istanbulda yaşamak isterdim ama orda tanıdıgım kimse yokki gidip 1 ay kalıyım geliyim. Ama en çok hoşuma giden iftardan sonra bi sigara yakmak ama burda hoşuma giden sigara içmek degil, bütün gün sigara içmedigim için sigarayı içtikten sonra başımın dönmesi. Sigarayı bitirdikten sonrada oturup bizim ordaki fırının yanındaki lokma tatlıcısından aldıgım büyük posiyon lokma tatlısını oturup yemek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

Pidesi güzel oluyo bide millet teraviye giderken ben siyah poşetle şangır şangır eve giderken apartmandaki insanların bakışları çok hoşuma gidiyor.

niye siyah poşet korkuyor musun?

Dostum neden korkayım ,korksam gidipte alkol almam , napayım adamlar hep siyah poşete koyuyor Beyaz poşete koydular da ben mi almadım

• Eh biliyoruz yani Türkiyede yaşıyoruz da hiç anlamam neden böyle siyah verirler buna anlam veremem...Kanserojen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 21 Ağustos 2008; 20:13:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

bende 1 gün tutuyorum,oda göstermelik.
    nasıl olsa 10 yıl sonra geçmişi tövbe edince günahlar sıfırlanıyor,niye yorulayımki..
    10 sene sonra tutmaya başlarım

Sen 10 yıl sonra sağ kalmazsın.Emin ol.
  • Aslında çok güzel bir konu ve çok güzel cevaplar da var hepsini tek tek okudum,ama bazıları var ki bu mübarek ayla bile alay geçmeleri ve sanki tutmamak büyük bir erdemmiş gibi bunu üsteleyerek anlatmaları bizim yavaş yavaş değiştirildiğimizi gösteriyor.
    Tabii ki tutmayabilirsiniz bu sizin hür iradenize kalmış ama hangi cevaplara söylediğimi sanırım herkes anlamıştır.
    Bir kez daha forumun yaş<>zeka dengesi hakkında şüphelenmeye başladım.
    Vallahi daha güzel formatlı ve hızlı bir forum olsa burayı terketmek istiyor insan ama yok işte,hele Beşiktaş forumu ve Sıcak Fırsatlar gibi konular var ya ondan gidemiyoruz işte.
  • herkez trtyi açıp bütün ailenin toplanması masada beklemesi mavi bi ekran varya çubuklar var üstünde şehirler yazar çubukların üstüste hadi istanbul haadi haadi diye beklemek.çok süper ya oruç tutmak
    sahura kalkmak çok zevklihaatımın en sevdiğim günleridir
  • iftardan sonra çay ardından sigara keyfi
  • ramazan pidesi güzel oluyor arasına beyaz peynir,kavun bide yanında 2 tek rakı demeyin keyfime..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Aslında çok güzel bir konu ve çok güzel cevaplar da var hepsini tek tek okudum,ama bazıları var ki bu mübarek ayla bile alay geçmeleri ve sanki tutmamak büyük bir erdemmiş gibi bunu üsteleyerek anlatmaları bizim yavaş yavaş değiştirildiğimizi gösteriyor.
    Tabii ki tutmayabilirsiniz bu sizin hür iradenize kalmış ama hangi cevaplara söylediğimi sanırım herkes anlamıştır.
    Bir kez daha forumun yaş<>zeka dengesi hakkında şüphelenmeye başladım.
    Vallahi daha güzel formatlı ve hızlı bir forum olsa burayı terketmek istiyor insan ama yok işte,hele Beşiktaş forumu ve Sıcak Fırsatlar gibi konular var ya ondan gidemiyoruz işte.

Alay geçmek olmaz.Ya dalga geçilir ya da alay edilir.Ayrıca yaş zeka dengesi ne demek onuda anlıyamadımda sen kendini bi değerlendir istersen

• iftar vakti beklemek
    gece sahıura kalkmak
    pide yemek
    İftar olunca tıka basa yemek (yılın sadece o ayı yemek yemek zevk veriyor)
    Bayramda para toplamak

matters

ramazanda rakımı içiyorsun yoksa şakasına mı diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 21 Ağustos 2008; 20:40:18 >
  • İftar sofrasına oturmak ve güllaç yemek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

iftar vakti beklemek
    gece sahıura kalkmak
    pide yemek
    İftar olunca tıka basa yemek (yılın sadece o ayı yemek yemek zevk veriyor)
    Bayramda para toplamak

matters

ramazanda rakımı içiyorsun yoksa şakasına mı diyorsun

Fırsat buldukça içerim rakı,yanında ramazan pidesi-beyaz peynir-kavun de olursa tadından yenmez.
  • Ben anlatmak istediğimi anlatmışımdır @semtek960 seninle laf yarışına da girecek değilim.Benim Türkçe seviyemi değerlendireceksen bundan önce attığım mesajlara ve Türkçe'nin düzgün kullanılmasına gösterdiğim hassasiyete dikkatini çekerim.

Büyüklerimiz zamanında demişler de ne güzel eylemişler:
    "Yarası olan gocunur"
  • Dikkat edin de kırılmasın içki şişeleri
  • güllaç yemek
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.