Şimdi Ara

Ramazanda Tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 22 ağustosta 7 günlük tatile çıkmak istiyoruz 3 erkek arkadaş.İnternetten şuanda araştırıyorum.Sizinde fikrinizi almak istedim.Ramazanda fiyatlar düştüğü için 5 veya 4 yıldız otel düşünüyoruz fazlada uçuk bir fiyat olmamak kaydıyla.

Özellik olarak

Antalya Kemer olarak düşünüyoruz.

Kişi başı 800 TL'yi aşmıycak ultraherşey dahil veya her şey dahil.

Daha çok eğlence yönelik.tarihi yerler vs.gezmek istemiyoruz.

Bazı oteller tek erkek olarak rezervasyon yapmıyorlar.Buna dikkat ediyorlar.

Tavsiye edebileceğiniz oteller varmıdır?Neresi iyidir kötüdür.Bilgilendirirseniz sevinirim.

Dipnot:Ramazanda tatil yapılmaz gibi laflar sölemeyin lütfen.Herkesin kendi görüşüdür.Saygı duymak gerekir.

• Açıkcası bu sene ramazanda fıyatların cok duştugune ınanmıyorum ,ben eylulde yapıcam tatıl yeri araştırırken baktığım yerler ramazan falan dınlememıs tavan fıyatlarda dolasıyor. agustosa gelmesının etkenı buyuk tabı. UHD 7 gunluk bır tatıl 800den daha pahalıya gelır dıye dusunuyorum ama gene de tur sırketlerın sıtesıne bakarak bır arastırma yap . Ayrıca www.forum.donanimhaber.com/m_41005984/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41235798 şuraya da bir bak belki işine yarar bişey bulursun . Ayrıcawww.kayatourism.com.tr/tr/default.aspx bu otel gurubunun da guzel otellerı var, voyage gurubununda onlarada bir bak .fıyat konusunda bısey dıyemem ama dedıgım gıbı 7 gun ıcın 800 tl UHD biraz zor gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 8 Ağustos 2010; 12:23:09 >

• Kemer'de merkeze yakın olmak istiyorsanız ki bu sizin ilk tercihiniz olmalı diye düşünüyorum çok fazla seçeneğiniz yok. Neden yakınlıktan bahsettim çünkü Kemer'in güzel otelleri genellikle Tekirova tarafında ve oralarda eğlence falan yok, ancak otel içinde takılabilirsiniz. Ben Orange County (Amsterdam Centraal) 'de kaldım ve bu otel dışında Kemer'e bir daha adım atmam diye düşünüyorum. 3 erkeğiz demişsiniz, o zaman bu otele giriş şansınız otomatik olarak imkansıza yakın seviyelere düşüyor. Ki zaten 800 tl 1 hafta için yetmez, minimum 1000-1200 gerekir konaklama için.

Ha diğer oteller peki? diye soracak olursanız Orange County'nin hemen yanında Kemer Resort var fakat tavsiye etmiyorum, fiyatına göre otelin ambiyansı ve faaliyetleri düşük. Bunun dışında geriye 3 yıldızlı oteller kalıyor. Hepsi birbirinden beterdir benden söylemesi. Birinin yemekleri berbatsa, ötekinin temizliği zayıftır. Yani bir şekilde birbirlerini dengelerler. Bütçenize göre bunlardan birinde alacaksınız yüksek ihtimalle soluğu.

PS: Kemer'in en iyi kulübü olan Aura Club'a giriş konusunda yönlendirebilirim fakat rica ediyorum 3 erkek barzoluğun sınırlarını zorlamayın , hadi iyi tatiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulholland dr. -- 12 Ağustos 2010; 12:33:24 >

• vampa'nın şifresini kaybettiğim için yeni üyelik açtım.

son olarak oteli ayarladık Antalya/Alanya olarak kararlaştırdık.5 Yıldızlı ve Ultra herşey dahil uygun bi otelle gidiyoruz.
  • daha çok 3 yıldızlı oteller 3 erkek alırlar ve hersey dahil olabilir tabii . ama 4 ve 5 için emin değilim.
  • 3 erkeği alacaklarını pek sanmıyorum 4-5 yıldızlı otellerin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gece kahvaltısı
    geçen hafta açıldı
    Tatil gecelerini özlemişim
    11 ay önce açıldı
    evet gece yemegi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.