Arkadaslar No name 512 ramım wardı bende bir tane daha kingstone 512 ram aldım ve hemen taktım ancak su an wowa gırdıkten birkaç dakika sonra error yazıyo ve exe hatası veriyo ardından sistem ciddi bir hatandan kurtarıldı yazıyo:(
Bu konuda bılgısı olan varmı ne yapabılirim?
(Umarım wow sıl tekrar yukle update et diyen olmaz)
Ram'le alakalıdır, oyun aynı oyun, yüklendiği yer aynı yer. Sadece Ram eklenmiş, demek ki ram'de bi sorun var
Sadece wow'da mı oluyo bu? büyük ihtimalle ramler arasındaki uyuşmazlıktan olmuş sanal bellek ayarlarına bi bak derim... Daha fazla bişi söyleyemem olmadı çıkar ram'i
ramler uyumsuz olabilir.. no name i sat aynı özelliklere sahip bi tane daha kingston al derim.. bu tarz ram problemleri olabiliyo bazen sorun ramlerde bence..
azarsan ççoker 512 gayet rahat
quote:
Orjinalden alıntı: pks1907
Arkadaslar No name 512 ramım wardı bende bir tane daha kingstone 512 ram aldım ve hemen taktım ancak su an wowa gırdıkten birkaç dakika sonra error yazıyo ve exe hatası veriyo ardından sistem ciddi bir hatandan kurtarıldı yazıyo:(
Bu konuda bılgısı olan varmı ne yapabılirim?
(Umarım wow sıl tekrar yukle update et diyen olmaz)
Aldığın noname ram ile kingstone dual çalışmak istemiş olup uyuşmazlık yüzünden stabiliteyi bozuyor olabilir. Kesinlikle o ram i geri verip kendi marka ve modeline en yakın ram i almalısın diye düşünüyorum.
ılgı alakanıza tessekkur ederım .Sorunu buldum yeni aldıgım 512 de sorun war .cunku tek basınada calıstırmıyo.İade edicem.
132 hatası veriyorsa kesin ramlerdendir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme