Şimdi Ara

RAMMSTEIN dinlemeye ilk hangi şarkıyla başladınız ? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
1
Favori
6.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama favorim Keine Lust ve Ich will
  • America

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonne.
  • Resident evil için yaptıkları şarkıydı sanırım Hallelujah
  • Du Hast yada Pussy

Pussy klibinden sonra soğumuştum adamlardan sonra Ohne Dich ile telafi ettiler

• Keine Lust

İch Will

Sonne

Mein Teil

Mein Land mükemmeldir

• La bu nasıl başlık, Engel dinlemeden kendini rammstein dinlemiş sayan yığınla insan var
  • Du hast rulez !!
    Simdi rammlied çok efsane be !
    Bu arlar pek dinlemiyorum tabi
  • Engel.
  • Canlı dinlemişliğimiz vardır ayıptır söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 31 Mart 2017; 15:56:14 >
  • Alman kökenli müzisyenlerin içinde Scorpions varken özentiliğe,marjinal ve entellektüel görünümüne bürünmeye gerek yok..Sandra,CC Catch,Modern Talking,Falco,Fancy,Alphaville vs yığınla güzel tınılı disco döneminide es geçemem Moder Talking'in yaratıcı beyni Dieter Bohlen'in disco kültürüne şekil ve yön verdiği yıllarıda unutmamak lazım neredeyse söz ve beste yapmadığı grup yada sanatçı kalmadı CC Catch'i keşfeden kendisidir şuana kadar jeneriğini süslediği müzikleri halen her yerde söz yazarlığı,beste,aranjör ve yapımcılık dahil Alman müzik endüstrisinin en sevilen ismi..
  • İlk How High filminde Du Hast'ı duymuştum. Sonra Amerika'nın video klibini görmüştüm.

Bu arada çok bilinmeyen ama iyi bir parçasını da paylaşayım. Video biraz 16+ olabilir.

• Giriş seviyesi için linkin park, godsmack, theoffspring rammstein, limp bizkit tarzi gruplar ön ayak olur şahsen benim için böyle oldu. Daha sonra bu tarz hafif gelmeye başladi yeni tarzlara yöneldim. Daha sert müziklere geçiş yaptim. Thrash'in dibine vurduk sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 31 Mart 2017; 16:5:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Rammstein ne abi iron maiden varken.

Rammstein sevmiyorum ama ilk olarak sonne yi dinlemiştim

Klasik bir Poser yorumu. Sanki ömrümüzün sonuna kadar tek grup dinlemek zorundaymışız veya Rammstein dinleyen başka grupları, Iron Maiden dinleyemezmiş gibi. Fazla oksijenden kaçının.
  • Sonne

• keine lust <3
  • Du hast ile başladık ohne dich ile bitirdik çok şükür.
  • Du Hast ve Feuer Frei

• We Are living in Amerikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Amerikaaaaaaaaaaaaa
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.