Şimdi Ara

RAMMSTEIN dinlemeye ilk hangi şarkıyla başladınız ? (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
1
Favori
6.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV8 Bundesliga reklamlarında çalan şarkısı neydi bunların?
  • Keine Lust kesinlikle harika birşeydi böyle tam ergenlik zamanlarına sözleri olsun etkilemiştim hala da dinlerim kendilerini :)
  • Kesinlikle DU HAST!
  • Tala Valkov T kullanıcısına yanıt
    Eğlencesine yorum atıyoruz şu gelen yorumlara bak.2 cümle şey yazdım neler çıkardınız bak bakalım sadece iron maiden mi dinleyin demişim.Rammstein sevmediğimi belirttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tala Valkov

quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Rammstein ne abi iron maiden varken.

Rammstein sevmiyorum ama ilk olarak sonne yi dinlemiştim

Klasik bir Poser yorumu. Sanki ömrümüzün sonuna kadar tek grup dinlemek zorundaymışız veya Rammstein dinleyen başka grupları, Iron Maiden dinleyemezmiş gibi. Fazla oksijenden kaçının.

Sadece 1 cümle yüzünden ayrıca beni poser ilan etmişsin.Poser değilim ve asla olmam da.Metal müziği severim ama sadece metal dinlemiyorum.İnsanların zevklerine saygı duyarım ama rammsteinin neyini seviyorsunuz gerçekten anlamıyorum ha bi DE slayer var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tala Valkov

quote:

Rammstein ne abi iron maiden varken.

Rammstein sevmiyorum ama ilk olarak sonne yi dinlemiştim

Klasik bir Poser yorumu. Sanki ömrümüzün sonuna kadar tek grup dinlemek zorundaymışız veya Rammstein dinleyen başka grupları, Iron Maiden dinleyemezmiş gibi. Fazla oksijenden kaçının.

Sadece 1 cümle yüzünden ayrıca beni poser ilan etmişsin.Poser değilim ve asla olmam da.Metal müziği severim ama sadece metal dinlemiyorum.İnsanların zevklerine saygı duyarım ama rammsteinin neyini seviyorsunuz gerçekten anlamıyorum ha bi DE slayer var

Aferin sana.

• 4 yaşındaki velete klibini izlettim çocuk 2 gündür uyuyamıyor rüyasına girmiş 😅

• Rammstein ile tanışmam Live aus berlin konser video kaydı ile olmuştu. Müzik şahane tabi ama konserdeki sahne oyunları ve sahne performansları daha da süper.
  • Ich Will, Du Hast

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be su konuyu populer konularda gormek beni mutlu etti.şöyle saglam bir album yapsalarda oturup dinlesek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • feuer frei
  • Sanırım bir filmde duymuştum. Çok hoş bir laf;
    Tanrıyla’la İspanyolca, kadınlarla İtalyanca, dostlarla Fransızca ve atlarla Almanca konuşulur.

Tarzları zaten heavy metal. Üstüne birde almanca söyleyince
  • İn amerika blurayinden bir goruntu atayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 31 Mart 2017; 19:44:24 >

• Bununla başladım, bayılıyorum harika bi grup yeaaaaaaaaaa
  • tabiki de herr heusen die beinder
  • Sene 2010. Sonisphere 2010 bomba gibi ülkeye geldi. O zamanlar ergeniz falan gidemiyoruz. MTV Türkiye sayesinde Du Hast ile tanıştık. Baktık olmuyor devamı geliyor. Eski albümler, o yıllarda çıkan Liebe ist für alle da albümü, Sonne mein land özellikle 2010 konser videoları keine lost ile arkadaş larla kopmalar vs derken o gün bu gündür (7 sene) kafa dağıtırım kendileriyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buck Dich diye bişey dinlemiştim Knight online pk videosunda öyle başladım müdavimi değilim son dinlediğim şarkısı oldu
  • DASdini DASdini DASdanaa, danalarr...

şaka bir yana izlemeyen varsa kaçırmasın, efsane konser.

• We all living in amerika
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.