Şimdi Ara

RAMPADA _ LPG _

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Megane aracımda lavato lpg kiti takılı ancak rampalarda araba resmen bayılıyo. İki vites düşürmem gerekiyo. Aynı rampa yı benzinde uçarak çıkıyorum.Yani çekiş ve performan sıfır. Rampada benzini aratmayan lpg markası varmı. Gazların hepside aynı rampada. Gaz isimlerini yazmayalım lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz0618

Evet arkadaşlar. Megane aracımda lavato lpg kiti takılı ancak rampalarda araba resmen bayılıyo. İki vites düşürmem gerekiyo. Aynı rampa yı benzinde uçarak çıkıyorum.Yani çekiş ve performan sıfır. Rampada benzini aratmayan lpg markası varmı. Gazların hepside aynı rampada. Gaz isimlerini yazmayalım lütfen..

Bence hangi marka olursa olsun benzinin yerini kesinlikle tutmaz performans olarak benim aracımda da lavoto tek nokta sistem takılıydı aynı sorun bende de vardı Rampalarda kamyonların arkasına takılıp gidiyordum 70 İ geçemiyordum . 15 gün kadar önce gasitaly f3 sıralı sistem kit taktırdım şimdi biraz daha iyi gibi gerçi daha çok yeni kit zamanla daha iyi olacak dediler bakalım 10 günde 1000 km yaptım hem aracın performans ı hemde gaz tüketimi eskisine göre çok daha iyi. Ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem şimdilik iyi ama hiç bir gaz sisteminin markası ne olursa olsun benzin performansına yaklaşacağını sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle montajın gözden geçirilecek nozullar vs hepsi kontrol edilecek standart kutudan 1.8 nozul takıp devam et diyorlar onlar 2.0 ile değiştirilecek ve bunları iyi bir lovato servisinde kontrol ettirmelisin. sonrada güzel bir ayar ile benzin ile arasındaki farkı hissetmemen gerekiyor hissediyorsan problem var demektir aynı şekilde megane 2'de atiker obdli montajlı bir araç kullandım tabiri caizse köpek gibi gidiyor benzinede aldım bir o kadar fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa aydemir

quote:

Evet arkadaşlar. Megane aracımda lavato lpg kiti takılı ancak rampalarda araba resmen bayılıyo. İki vites düşürmem gerekiyo. Aynı rampa yı benzinde uçarak çıkıyorum.Yani çekiş ve performan sıfır. Rampada benzini aratmayan lpg markası varmı. Gazların hepside aynı rampada. Gaz isimlerini yazmayalım lütfen..

Bence hangi marka olursa olsun benzinin yerini kesinlikle tutmaz performans olarak benim aracımda da lavoto tek nokta sistem takılıydı aynı sorun bende de vardı Rampalarda kamyonların arkasına takılıp gidiyordum 70 İ geçemiyordum . 15 gün kadar önce gasitaly f3 sıralı sistem kit taktırdım şimdi biraz daha iyi gibi gerçi daha çok yeni kit zamanla daha iyi olacak dediler bakalım 10 günde 1000 km yaptım hem aracın performans ı hemde gaz tüketimi eskisine göre çok daha iyi. Ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem şimdilik iyi ama hiç bir gaz sisteminin markası ne olursa olsun benzin performansına yaklaşacağını sanmıyorum

Tek noktalarda performans kaybı olur ama sıralı sistemlerde doğru montaj ve ayarda hiç bir sorun olmaz. Aracımda kit mtm lpg sistemi takılı khein enjektör var hiç bir fark yok benzindende daha iyi

• Cevap veriyorum.

Sen ya dizel al veya adam gibi bir lpg ustasına git.

Bu bir Turbo Mustang LPG de çalışıyor... Sahibi düz tutabilirse 240 a çıkabiliyormuş çeyrek milde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

Öncelikle montajın gözden geçirilecek nozullar vs hepsi kontrol edilecek standart kutudan 1.8 nozul takıp devam et diyorlar onlar 2.0 ile değiştirilecek ve bunları iyi bir lovato servisinde kontrol ettirmelisin. sonrada güzel bir ayar ile benzin ile arasındaki farkı hissetmemen gerekiyor hissediyorsan problem var demektir aynı şekilde megane 2'de atiker obdli montajlı bir araç kullandım tabiri caizse köpek gibi gidiyor benzinede aldım bir o kadar fark yok

Önümzdeki hafta lavatoya uğrayım bi. Yani rampada benzinden farkı olmaması gerekiyo ölemi.. Ama düzde 190 lara çıkabiliyorum otobanda tabi fakat rampada çıldırtıyor araç.Sıralı sistem takılı.Dediğiniz gibi 2,0 lük nozul ları soruyum. Taktırmada ısrar etmelimiyim. yani araçta bayaa bi fark görebilirmiyim. Tşkler yardımın için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

Öncelikle montajın gözden geçirilecek nozullar vs hepsi kontrol edilecek standart kutudan 1.8 nozul takıp devam et diyorlar onlar 2.0 ile değiştirilecek ve bunları iyi bir lovato servisinde kontrol ettirmelisin. sonrada güzel bir ayar ile benzin ile arasındaki farkı hissetmemen gerekiyor hissediyorsan problem var demektir aynı şekilde megane 2'de atiker obdli montajlı bir araç kullandım tabiri caizse köpek gibi gidiyor benzinede aldım bir o kadar fark yok

Önümzdeki hafta lavatoya uğrayım bi. Yani rampada benzinden farkı olmaması gerekiyo ölemi.. Ama düzde 190 lara çıkabiliyorum otobanda tabi fakat rampada çıldırtıyor araç.Sıralı sistem takılı.Dediğiniz gibi 2,0 lük nozul ları soruyum. Taktırmada ısrar etmelimiyim. yani araçta bayaa bi fark görebilirmiyim. Tşkler yardımın için

Bencede montaj ve kalibrasyon kontrol edilmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.