Herkese iyi forumlar, trendyol.com Rampage Autlet Rmp-750-80pb 750w 14cm Siyah Fan 80 Plus Bronze Aktif Pfc Power Supply Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/rampage/autlet-rmp-750-80pb-750w-14cm-siyah-fan-80-plus-bronze-aktif-pfc-power-supply-p-119446177?boutiqueId=61&merchantId=117256&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.26 |
Rampage RMP-750-80PB 750 W Power Supply 899,00 TL
-
-
çok da uygun gelmedi fiyat. geçen ay boyunca 750 liraya satılmış ürün, fiyat takibe göre. sonra 1050-1100 lira yapıp geri 900 e düşürmüşler. şikayet bile edilebilir.
geçen ay sharkoon 80 plus GOLD sertifikalı yarı modüler 750w olanı 850 liraya satıldı. o fırsattı aldık misal. bu sıcak fırsat değil bence.
-
Şikayet edebilirsiniz. Ben firma elemanı değilim boş vaktim olduğunda paylaşım yapıyorum. Piyasa satış fiyatları arasında çok fark olduğunda paylaşıyorum.
-
şikayetten kastım sizi veya konuyu şikayet etmek değil hocam, üstünüze alınmayın. firmayı ticaret bakanlığına şikayet etmek. reklamları dönüyor ya bu aralar sürekli, fiyata bindirim sonra indirim yapanları şikayet edin diye. ondan dedim.
ürünün fiyatı 5-29 temmuz arası hep 749-750 liraymış. tabi öncesinde yine 1150 lira civarında beklemiş uzun dönem, o yüzden biraz daha gerilere gidip fiyat geçmişine bakınca indirim yapmışlar gibi geçen ay.
sonuç olarak kaliteli bir psu ise alınabilir fiyat, çok sıcak değil yine de bence. yok zaten kalitesi de ahım şahım değil deniyorsa hiç sıcak fırsatlık durum yok demektir. (şahsi algılamayın lütfen, fiyatı ve ürünü eleştiriyorum. konuyu siz açmış olsanız da; size sıcak gibi gelmiştir fiyat ben de normal fiyat gibi görüyorum. buraya bakıp aa indirimdeymiş alalım o zaman diyecek olan çıkarsa uyarmak isterim. o kadar da sıcak fiyat değil diye. )
acil ihtiyacı olan alabilir, normal fiyat en azından yüksek değil.
-
Anladım hocam
-
Teşekkürler emekleriniz için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X