Şimdi Ara

RampageMU online Season4 Episode6 (HARD SV) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
5.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server güzel hoşta biraz admin yöneticileri tarafından ilgi alakaya ve BAKIMA ihtiyacı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

Server güzel hoşta biraz admin yöneticileri tarafından ilgi alakaya ve BAKIMA ihtiyacı var

Bencede :)))
  • Oncelikle hayirlisi olsun umarim dilediginiz yere gelirsiniz.

Konuya biraz uzak kaldim ama suan hala olemi bilemiyorunda Arena kapatip ordaki spotlari lost7ye dizmenin mantigini solermisin?

Haa birde uyari bu forumdakilerle pek ugrasma tavsiyemdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

Oncelikle hayirlisi olsun umarim dilediginiz yere gelirsiniz.

Konuya biraz uzak kaldim ama suan hala olemi bilemiyorunda Arena kapatip ordaki spotlari lost7ye dizmenin mantigini solermisin?

vay sen hala buralardamısın yahu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukitasi

quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

Oncelikle hayirlisi olsun umarim dilediginiz yere gelirsiniz.

vay sen hala buralardamısın yahu :D

Aynen daha buralarda takiliyoruz ya can sıkıntısı napalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RampageMU

quote:

Server güzel hoşta biraz admin yöneticileri tarafından ilgi alakaya ve BAKIMA ihtiyacı var

Bencede diyen serverın adminiyse yandık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RampageMU

quote:

Bencede diyen serverın adminiyse yandık

:)))))

Sürekli Online olamam orda sağlam adamlar var onlarla görüşüceksin bişey oldumu iletirler bana ben girince benden sürekli bişeyler isteniyor bende vermezsem kendime sıkıntı yapıyorum verirsemde ortakla atışıyoruz o yüzden bu şekilde biraz devam etsin oturana kadar.

• web e online oyuncuları gösteren bir şey ekleyebilir misin aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

web e online oyuncuları gösteren bir şey ekleyebilir misin aga

Evet çok güzel bir fikir Webi kuran arkadaşa bir söyliyeyim ben bunu
  • Merhaba canlar,

Öncelikle konudaki tartışma mesajlarını temizledim. Lütfen bundan sonra forum içersindeki mesajlarınıza dikkat edin. Birbirinize karşı rahat rahat hakaret edebileceğiniz bir forum değil burası. Cezai bir işlem uygulamıyorum fakat bu size samimi ve son uyarımdır. Hiçbirinizin gereksiz konular yüzünden ceza almasını istemiyorum ve ortada buna değecek bir konu da göremiyorum ben. Sadece biraz hoşgörülü olalım birbirimize karşı yeter.

İyi forumlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

Merhaba canlar,

Öncelikle konudaki tartışma mesajlarını temizledim. Lütfen bundan sonra forum içersindeki mesajlarınıza dikkat edin. Birbirinize karşı rahat rahat hakaret edebileceğiniz bir forum değil burası. Cezai bir işlem uygulamıyorum fakat bu size samimi ve son uyarımdır. Hiçbirinizin gereksiz konular yüzünden ceza almasını istemiyorum ve ortada buna değecek bir konu da göremiyorum ben. Sadece biraz hoşgörülü olalım birbirimize karşı yeter.

İyi forumlar.

İlginize Teşekürler.

• Ramazan Ayına ÖzeL Giriş yapan üyelerimiz ve Yeni üyelerimize LVL2 KANAT HEDİYE EDİLMİŞTİR. NE YAZIKKİ EVENTİMİZ SONA ERMİŞTİR İLGİ GÖSTEREN ARKADAŞLARA TEŞEKÜR EDERİZ.
  • Admin kardeş, serveri HARD diye açmışsın da bu severin zorlukla hiç alakası yok ki kardeşim? Ramazanda girenlere kanat hediye edilmiş, oyuna ilk girenlere golden fenrir verilmiş, oyuna çok girmediğini söylüyorsun, dosyaların premium olmadığını söylüyorsun vs..

Türklerde bir sorun var o da şu, her önüne gelen gelip MU açıyor. oyuna para harcanmıyor, konular açılıyor sonra da bir bakıyorsun en geç 2 ayda puff gitmiş server..

Hadi diyelim server tutuldu(ki bence anlık online sayın 10 falandır en fazla ki bunu da sanmam istatistikleri kapalı görünüyor). Crackli buglu dosyalarla ne yapacaksın? Antihacksiz de ilerlemek mümkün değil bunu da dipnot düşeyim. 32767lik statlar kimi için ideal kimi için berbat, hard serverda bana kalırsa bu kadar stat çok anlamsız çünkü bir zorluğu kalmıyor oyunun canavarlara tek atınca

Yerine olsam 1000tl falan harcar en güzelinden dosyaları alır, antihack alır, 1 hafta tüm ayarlarını editler daha sonra 1 ay test server olarak açarım, bu test serverı da oyunun exp drop ratesi ile aynı şekilde kurar ve sadece küçük hata araştırmalarına bakarım, oyunculardan gelen bug problemleri ile de onları gidermeye çalışır sonra asıl açılışı yaparım, eğer bu şekilde yaparsan serverin çok tutulur ve ciddi anlamda uzun soluklu olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Admin kardeş, serveri HARD diye açmışsın da bu severin zorlukla hiç alakası yok ki kardeşim? Ramazanda girenlere kanat hediye edilmiş, oyuna ilk girenlere golden fenrir verilmiş, oyuna çok girmediğini söylüyorsun, dosyaların premium olmadığını söylüyorsun vs..

Türklerde bir sorun var o da şu, her önüne gelen gelip MU açıyor. oyuna para harcanmıyor, konular açılıyor sonra da bir bakıyorsun en geç 2 ayda puff gitmiş server..

Hadi diyelim server tutuldu(ki bence anlık online sayın 10 falandır en fazla ki bunu da sanmam istatistikleri kapalı görünüyor). Crackli buglu dosyalarla ne yapacaksın? Antihacksiz de ilerlemek mümkün değil bunu da dipnot düşeyim. 32767lik statlar kimi için ideal kimi için berbat, hard serverda bana kalırsa bu kadar stat çok anlamsız çünkü bir zorluğu kalmıyor oyunun canavarlara tek atınca

Yerine olsam 1000tl falan harcar en güzelinden dosyaları alır, antihack alır, 1 hafta tüm ayarlarını editler daha sonra 1 ay test server olarak açarım, bu test serverı da oyunun exp drop ratesi ile aynı şekilde kurar ve sadece küçük hata araştırmalarına bakarım, oyunculardan gelen bug problemleri ile de onları gidermeye çalışır sonra asıl açılışı yaparım, eğer bu şekilde yaparsan serverin çok tutulur ve ciddi anlamda uzun soluklu olabilir.

Premium almicam diye bişey demedim. Ayrıca Önerin için teşekürler ama ben bildigimi yapma düşüncesindeyim..

• ShopLar Açıldımı ?
  • mu rebirth ile mu online arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylaz_63

ShopLar Açıldımı ?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegaba

mu rebirth ile mu online arasındaki fark nedir?

mu rebirth ismini ilk defa duyuyorum Fakat biraz Baktıgım zaman arasında bir fark göremedim Yani Mu Online ile Aynı olduğunu düşünüyorum.
  • RampageMU kullanıcısına yanıt
    Mu Rebirth, Global mu nun Resetli Serveridir, Reset ve Grand Reset filan aktif. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

web e online oyuncuları gösteren bir şey ekleyebilir misin aga

Belirttiginiz Fikir Gerçekten güzeldi bizde yeni Websitesini ve Online bölümünü AKtifleştirmiş bulunduk. Teşekür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RampageMU -- 16 Ağustos 2013; 13:53:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.