Şimdi Ara

RampageMU online Season4 Episode6 (HARD SV) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
5.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar Akşamı ( 18.08.2013 ) Tarihinde Türkiye Saati ile 22:00 (Akşam 10'da) Admini Bulma Eventi Olucaktır. Oyunculara ve Yeni başliyanlara duyurulur.
  • Bakalım bi
  • 3.Nesil Systemindeki Sorun giderildi. Master Kasma Aktif.
  • Sadece Losttower'da kasıyor bütün oyun böyle spot düzenlemesimi olur ??
  • +5 Box of Kundan'dan Spirit Glowes cıkıyo. Mükemmel ayarlanmış ilk defa görüyorum
  • 3'nesil Açmanız iyi olmuş eksikleri giderilir inanıyorum sizlere seviyelibir ortam oluyor gün geçtikçe
  • STADİUM (ARENA) Haritası Aktif Hale gelmiştir. Bug Giderilmiştir. Yeni Patch Dosyası ile Arenaya girmek mümkündür Arakdaşlar.
  • Patch indidğimiz oyunun içinemi katacagız
  • Patch içinde Data klasörü var onu Oynadıgınız Oyun klasörünün içine atın Tümüne evet deyin ve Oyuna girin.
  • Lorencia Bara +1+2+3 Kundun ve Loch's Feather Eklenmiştir. 3.Nesil görevlerde Stadiumda olan eksik giderilmiştir Serve Kasmadan ve Lag'a girmeden Güzel bir biçimde Çalışmaya devam etmektedir.
  • burasi acikmi la daha
  • Bu Akşam Yani (01.09.2013) Saat 22:00'da Hediye Eventi yapılacaktır. Bilginiz olması açısından burdanda bildiriyorum.
  • hayırlı olsun okuduklarım kadarıyla eğlenceli bir ortama benziyor bende geliyorumm :D
  • Herzaman beklerim :)
  • Hayırlı olsun 2 ay olmuş inşallah nice 2 aylar geçirirsiniz belkki uğrarım bir ara bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [RA]Silici

Hayırlı olsun 2 ay olmuş inşallah nice 2 aylar geçirirsiniz belkki uğrarım bir ara bende...

İyi niyetlerin için teşekürler Kardeşim her zaman bekleriz.
  • Hadi bakalım indirmeye başladım yeter ki Türkler olsun ispanyol rus serverlarından bıktım
  • Henüz yabancı oyuncumuz yoktur iyi eğlenceler dilerim :)
  • Arkadaşlar server gerçekten güzel muhabbet seven arkadaşlar gelsin türk olsun ne olursa olsun ..
  • Güzel düşüncelerin için teşekürler kardeşim iyi eğlenceler dilerim :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.