Pazar Akşamı ( 18.08.2013 ) Tarihinde Türkiye Saati ile 22:00 (Akşam 10'da) Admini Bulma Eventi Olucaktır. Oyunculara ve Yeni başliyanlara duyurulur.
Bakalım bi
3.Nesil Systemindeki Sorun giderildi. Master Kasma Aktif.
Sadece Losttower'da kasıyor bütün oyun böyle spot düzenlemesimi olur ??
+5 Box of Kundan'dan Spirit Glowes cıkıyo. Mükemmel ayarlanmış ilk defa görüyorum
3'nesil Açmanız iyi olmuş eksikleri giderilir inanıyorum sizlere seviyelibir ortam oluyor gün geçtikçe
STADİUM (ARENA) Haritası Aktif Hale gelmiştir. Bug Giderilmiştir. Yeni Patch Dosyası ile Arenaya girmek mümkündür Arakdaşlar.
Patch indidğimiz oyunun içinemi katacagız
Patch içinde Data klasörü var onu Oynadıgınız Oyun klasörünün içine atın Tümüne evet deyin ve Oyuna girin.
Lorencia Bara +1+2+3 Kundun ve Loch's Feather Eklenmiştir. 3.Nesil görevlerde Stadiumda olan eksik giderilmiştir Serve Kasmadan ve Lag'a girmeden Güzel bir biçimde Çalışmaya devam etmektedir.
burasi acikmi la daha
Bu Akşam Yani (01.09.2013) Saat 22:00'da Hediye Eventi yapılacaktır. Bilginiz olması açısından burdanda bildiriyorum.
hayırlı olsun okuduklarım kadarıyla eğlenceli bir ortama benziyor bende geliyorumm :D
Herzaman beklerim :)
Hayırlı olsun 2 ay olmuş inşallah nice 2 aylar geçirirsiniz belkki uğrarım bir ara bende...
quote:
Orijinalden alıntı: [RA]Silici
Hayırlı olsun 2 ay olmuş inşallah nice 2 aylar geçirirsiniz belkki uğrarım bir ara bende...
İyi niyetlerin için teşekürler Kardeşim her zaman bekleriz.
Hadi bakalım indirmeye başladım yeter ki Türkler olsun ispanyol rus serverlarından bıktım
Henüz yabancı oyuncumuz yoktur iyi eğlenceler dilerim :)
Arkadaşlar server gerçekten güzel muhabbet seven arkadaşlar gelsin türk olsun ne olursa olsun ..
Güzel düşüncelerin için teşekürler kardeşim iyi eğlenceler dilerim :)