Şimdi Ara

RampageMU online Season4 Episode6 (HARD SV) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
1
Favori
5.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim milletimiz gibi elindeki degerleri bilmeyen bir millet gibisi daha yoktur Turk serveri açmış adam kay aydır ayakta tutmus ama bakıyorum kı hala laf sokmalar bısıler acıga cıkarmalar pesınde mıllet yazık.Ry morgan sen hıc konusma bence :) element sıstemının ne oldugu hakkında bı fıkrın yok burda gelmıs gmlık ıstıyorsun :D
  • Tetmex T kullanıcısına yanıt
    element systemi sezon ex702 bu server ise sezon 4 yani söylediklerin sacma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tetmex

Bizim milletimiz gibi elindeki degerleri bilmeyen bir millet gibisi daha yoktur Turk serveri açmış adam kay aydır ayakta tutmus ama bakıyorum kı hala laf sokmalar bısıler acıga cıkarmalar pesınde mıllet yazık.Ry morgan sen hıc konusma bence :) element sıstemının ne oldugu hakkında bı fıkrın yok burda gelmıs gmlık ıstıyorsun :D

Kedi yetişemedigi ete kokmuş der Laf Atmaya çalışanşar Server açtılar 1 ayda kapandı o yüzden ben Takmıyorum o tür insanları sende takma :)

( Yeni başliyanlara Yardım ediyoruz Eski oyuncular olsun ben olayım her şekilde serverde kasmanıza yardım ederiz. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RampageMU -- 30 Eylül 2013; 21:37:38 >
  • Servere gelipte Küfür eden Arkadaşa burdan sesleniyorum Çarşamba günü Mahkemede görüşücez kendisi ile :)
  • Saçma? Tabiki bu senin düsüncen saygı duyarım.Arkadaş Gm olmak istemis bende bu konu hakkında bilgisi olmadıgı için bunu yapamayacagını söyledim.
    Aslında benim amacım şunu söylemekti başarılı olamaya giden bir Server var ortada Season4 yada Ex702 adam dalgaya almak istiyor bu düsüncede olan kisiler yüzünden gelisemiyoruz,ego kıskançlık içineyiz millet olarak.Dersin ki ben istedigim yerde oynarım istedigim eleştiride bulunurum gayet normal ama tadında bırakmak lazım biyere kadar herşey bokunu çıkarırsan artniyetli oldugunu belli edersin burda nitekim kimler art niyetli kimler iyi konu içerisinde belli etmişler rengini ;)
  • Tetmex T kullanıcısına yanıt
    Siz neyin kafasini yasiyorsunuz anlamiyorum. Server berbat, oyunda her tür hack calisiyor, oyunun ekranina yazdik selam gönderdik. Admin server hard diyor, ama full opt item dagitiyor, kendisi adamlari kasiyor. Önce admin " hard " nedemek oldugunu ögrensin sonra burda server tanitsin ve ona göre kursun. Ben hic kimseyi kiskanmiyorum, benim kendi serverim var, bi kac ay onla ugrastim ama hic acmadim, ilk basta hatta ona yardim teklif ettim, sunu bunu yap dedim, adamin bildigi bi bok yok. Birisine kurdurtmus serveri, ve ona ayarlari yaptiriyor, bumu simdi adminlik? Adam gitmis oyun basinda lvl 2 kanat satti, daha zen ayarini yapamayan admin, zor ayarlari nasil yapacak acaba?. Serverin ayakta evet kapanmadi ama neden? Saldirmaya kalksan degmez, ki ben simdiye kadar öyle bisey yapmadim, yapmam da. Sonucta azda olsa, seninde emegin vardir, artik ne yaptigini bilmiyorm ama, bu konuyu sen acmisin, yeter :) Oyunda 2-3 oyuncu var, bide burda hava atiyor, benim server kapanmadi ve daha kapanmayacak filan. Sen bu serveriyi actigindan beri, kapali bi hali var zaten, yalniz bunun farkinda degilsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EShine

Siz neyin kafasini yasiyorsunuz anlamiyorum. Server berbat, oyunda her tür hack calisiyor, oyunun ekranina yazdik selam gönderdik. Admin server hard diyor, ama full opt item dagitiyor, kendisi adamlari kasiyor. Önce admin " hard " nedemek oldugunu ögrensin sonra burda server tanitsin ve ona göre kursun. Ben hic kimseyi kiskanmiyorum, benim kendi serverim var, bi kac ay onla ugrastim ama hic acmadim, ilk basta hatta ona yardim teklif ettim, sunu bunu yap dedim, adamin bildigi bi bok yok. Birisine kurdurtmus serveri, ve ona ayarlari yaptiriyor, bumu simdi adminlik? Adam gitmis oyun basinda lvl 2 kanat satti, daha zen ayarini yapamayan admin, zor ayarlari nasil yapacak acaba?. Serverin ayakta evet kapanmadi ama neden? Saldirmaya kalksan degmez, ki ben simdiye kadar öyle bisey yapmadim, yapmam da. Sonucta azda olsa, seninde emegin vardir, artik ne yaptigini bilmiyorm ama, bu konuyu sen acmisin, yeter :) Oyunda 2-3 oyuncu var, bide burda hava atiyor, benim server kapanmadi ve daha kapanmayacak filan. Sen bu serveriyi actigindan beri, kapali bi hali var zaten, yalniz bunun farkinda degilsiniz.

Sayfamda Senin nickini görmek istemiyorum Seni daha çok alçaltmak istemiyorum sana çok güzel sürprizlerim var zaten o yüzden daha fazla işimi kolaylaştırma ( KISACASI Neyse Ben Seviyemi düşürmiyecem :)

• RampageMU kullanıcısına yanıt

• 250x exp hardmı oluyor benim zamanımda 10 20x ler vardı peh.
  • hakansa9590 kullanıcısına yanıt
    hard olan zaten onlar :) 1-30exp
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TokaTLee_

ilk defa görüyorsun'da şimdi ben para verip item aldım full sen alamadın o zaman oyundan ne zevk alıcaksn böyle eventler sayesinde sende bişeyler sahibi olucaksınki biraz da olsa bi eşitlik olsun..!

Sen para verip aldın Full item, Ben eventten kazandım aldım Full item EŞİTLİK oldu ama aynı zamanda "YANLIŞ ANLAMA" sen Enayi durumuna düşersin. Sen para veriyosun ben bedavaya alıyorum para harcamadan.

Full item yerine yarı full bi item verse +13 yerine +7 verse o zaman daha iyi olur diye düşünüyorum.

Şunuda belirtmek isterim ki HARD server benim bildiğim Jewel & İtemlerin zor bulunduğu oyundur ama görüyorum ki Kuran arkadaş Full item veriyo event ile ilginç

Ve @hakansa9590 arkadaşın dediği gibi 250 exp Hard server olmaz

• indiriyorum
  • ByCeLLaT kullanıcısına yanıt

• Bir İnsan Kendi Ulkesinin Sunucusunu Kotulemez Fakat Bu Oyun Admini Yüzünden Kötülenmeyi Hakediyor.

1-Server Sahibi Acemidir , Hiç Bir Sorunu Çözemiyor veAnlayışlı Degildir...
    2-Serverın Açığı Cok , Hiç Bir Event calişmiyor (B.C DS dısında)
    3-) Zor Server Yazılmıs Tamamen Fun SErver Ve Kolaydır Res Sureniz Max 30dk. Spotlar Laçka Arenaya Tıkabldigini Tıkmış :)

Ve Herkesi Oyundan Sogutan En Kotu Ozelligi

4-)Serverda Tanıdıklarına Edit Set Basılmış (Resi Olmayan Adam Full Geziyor). Neden Diye Sorulunca da Sana Cevap Vermeye Gerek Bile Duymuyorum cevabı Geliyor :)

Oyunu Ogrenecek Kişiler VArsada Bu SErverda Sadece Düzenbazlığı Ögrenir :) Hiç Girmeyin TAvsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi editekarsiyiz -- 11 Ekim 2013; 16:08:11 >
  • 1 haftadır oynuyorum,daha doğru düzgün item bulamazken bazılarında acc setler havada uçuşuyor.Benden 5 gün sonra oyuna başlayan adam +9 best opt itemlere sahip.Oyunda yandaşlarına destek çıkılıyor,kısacası bıraktım.Oynanmaya değmeyecek bir server.
  • Hard Server diyip yardim ederse,

Hard Server diyip kanat dagitirsa,

Hard Server diyip shoplara +5 kundum koyarsa,

Arenayi kapatip arena moblarini lost7'ye dizerse,

EDITLI HESAPLARA HIC SASMADIM NE YALAN SOLEYIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 kişi başlıoz hadi hepimizi edit item basıp geliyoruz :D
  • " Merhaba Arkadaşlar Yeni Event Haberini sizlerle Paylaşıyorum İlk 150 Reset Atan 10 Kişiye İSTEDİGİ HERHANGİ BİR KARAKTERE Opsyionsuz LVL3 KANAT HEDİYE.. "

ASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDF

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.