Şimdi Ara

Rampasız minibüs korsan sayılacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eee muayeneden nasıl geçmiş bu araçlar?? hiç bunu sorgulayan yokmu..
  • Baştan aşağı saçmalık.
    Şu kapıdan bırakın tekerlekli sandalye geçirmeyi,engelli olmayan insanlar bile geçerken zorlanıyor.
     Rampasız minibüs korsan sayılacak

Ayrıca Ankara'da 20 belediye otobüsünden 18 tanesinde rampa yokken minibüslere bunu dayatmaları tek kelimeyle saçmalık.
  • Ne gerek varki yenilerin hepsi yere yakın zaten çoğu transit crafter isuzu cinsi kullanmaya başladı
  • koskoca yalova belediyesinin toplu taşıma hizmeti yok daha nelerle uğraşıyorlar
  • Rampa taksalar bile minibüsçülerin engelli yolcu alacaklarını düşünmüyorum arabada daha fazla yer kaplayacakları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Rampa taksalar bile minibüsçülerin engelli yolcu alacaklarını düşünmüyorum arabada daha fazla yer kaplayacakları için.

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Hocam peki yolcularıda trafikten men edeceklermiymiş? Bizide kulaklarımızdan tutup çekiciye yükleyerek otoparka çekerler mi?

• nasıl bir rapma anlamadım ben, belediye otobüslerinden çok daha yüksek dolmuşlar. Rapma yaparlarsa toroslara tırmanır gibi tırmanacak herhalde engelli vatandaş. Ya da asansörlü sistem olacak. Ki böyle bişey olursa minibüscü engelli falan dinlemez döver vallaha. Adamlar zaman geçmesin yolcu kaybetmeyelim diye kaza bile yapıyor engelliyi mi bekleyecek. :/
  • 7 Yıldır birikim yapmışlardır pislik herifler :)) Artık minibüslerini değiştirmeleri lazım çözüm

Bir kaç kere bindim oldukça rahat ve sessizlerdi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

7 Yıldır birikim yapmışlardır pislik herifler :)) Artık minibüslerini değiştirmeleri lazım çözüm

Bir kaç kere bindim oldukça rahat ve sessizlerdi :))

Arkadaşım bende bindim gerçekten hem rahat hemde sessiz, üstelik 1.90 bile olsan kafan tavana değmiyor. Bu özellik çok hoşuma gitmişti. Yalnız kapıdan girerken hemen solda engellli için ayrılan bölüm varya oraya koltuk yapmıştı benim bindiğim minibüsçüler.

• Bu bahane ile bütün minibüsleri ortadan kaldırsalar
  • Uygulama güzel.Tüm otobüs ve mibübüslerde olması güzel ama belediyeler kendi otobüslerine uygulamayıp diğer araçlara ceza keserse öperler o zaman.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın itiraz edeceğine mağdur olacağız diyene kadar 7 yıllık sürede niye uygulamaya geçilmemiş onu söylesin asıl.

Teknik olarak mümkün değilmiş ,hadi ordan derler adama.Uygulaması çok basit manuel sistemdir.Bu mümkün değil diyorlarsa o adamlar bişeyden anlamıyordur.Herşeyi kafalarında büyütüyorlar ya illa elektrikli bi sistem mi olması gerekiyor ,yap manuel sistem bitsin.Neresi mümkün değilmiş ki ?
  • BODRUM DA MAVİ MİNİBÜSLERLE ENGELLERİ KALDIRDILAR...

• Ayrıca yolcuya ceza kesilmesi kısmı saçmalığın daniskası gibi birşey olmuş.Genelgelerin bazı yerleri mi karışmış ne.
  • Ayrıca yolcuya ceza kesilmesi kısmı saçmalığın daniskası gibi birşey olmuş.Genelgelerin bazı yerleri mi karışmış ne.
  • Minibüslere 'Engelli' Düzenlemesi
    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, dolmuşların da tekerlekli sandalye alabilecek şekilde düzenleneceğini söyledi.

Bundan böyle İstanbul'da faaliyet gösteren tüm minibüsler engelli vatandaşların da binebileceği şekilde olacak.

Açıklama ''Güzel Esenler Projesi''nin tanıtımında, konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan geldi.

Topbaş, ''Dolmuşların da tekerlekli sandalyeyi alabilen tarzda olması üzerine arkadaşlarıma talimat verdim'' dedi.

Artık bu tarzda araçların olduğunu ve bu araçların halka hizmet için kullanılması gerektiğini vurgulayan Topbaş,

''Dolmuşların da tekerlekli sandalyeyi alabilen tarzda olması üzerine arkadaşlarıma talimat verdim. Taksiler de böyle olacak. Bu yönde bir çalışmamız var. New York'ta veya Londra'da özürlüler tekerlekli sandalyeyle taksiye binebiliyorlar. Niye benim şehrimde binemesin ki? Burada da rahatlıkla bir taksiyi çevirsin, binsin ve istediği yere gidebilsin. Bu niçin olmasın?'' diye konuştu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.