Şimdi Ara

RamseyBolton Tavsiye Konusu (say yer 869) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
104
Favori
29.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır bence gerekli değil. Esş çok az bi şey baktım da akademik anlatıyor gibi. Ücretsiz olup daha iyi anlatan hocaların olduğunu düşünüyorum. O paraya deneme almanız daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 6 Ağustos 2022; 21:37:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sınavdan bir hafta önce çözdüğüm basit denemeden 90 net yapınca kafamda mezun düşünceleri başlatan kağıt: RamseyBolton Tavsiye Konusu (say yer 869)

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Oha psikolojiyi mahveder:( nereyi yazdınız üstadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Oha çok kötü etkiler insanı inşallah böyle sıkıntıya düşmem (şu sıralar çalışsam bile verim alamıyo gibi hissediyorumda kendimi) biraz böyle Bi sıkıntı var içimde

• Tebrikler hocam, geçen sene bu kadar detaylı tavsiye konusu açan vardi da biz mi ilk 1000 e girmedik

2023 tayfa bu konuyu sene içinde sık sık uplamali.

• Bi de bundan sonraki gün 3d ayt mat denemesini yarıda bırakmıştım dayanamayıp

Sabancu yazdım hocam

Neyse hocam hiç aklına bile getirme dünyanın en gereksiz bilgisinden bile gereksiz üzücü bi durum kazandın nede olsa darısı bana

• Teşşekürler hocam RamseyBolton Tavsiye Konusu (say yer 869) RamseyBolton Tavsiye Konusu (say yer 869) 

• 23 tayfa için up çekelim bu faydalı konuya

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-238FE9738 -- 15 Ağustos 2022; 13:7:22 >
  • hocam yazın günde kaç saat çalışıyordunuz? ayt'yi ne zaman bitirdiniz? tyt fen'i tekar etme mekanizmanız nasıldı? @RamseyBolton

• Yazın 6-8 saat çalışıyordum genelde. Arkadaşımla yarışıyordum bazen 10 a çıkabiliyordum nadiren. Ayt fenle birlikte martın sonuna doğru bitti. Bence nisanda falan bitirin.

Tyt fende deneme çözüyordum bol bol pek tekrar etmiyordum güveniyordum kendime. Biraz üzdü ama

tyt mat için neler yaptınız?

günde 1 tane deneme çözmeye çalışıyorum şuanda, geometri hariç konularım bitti

• Her gün deneme çok ağır şu an acele etme bence o kadar. Geometri çalışabilirsin çok zaman olmuyor çünkü ona ve gelişmek için uzun süre çözmen lazım. Haftada 2-3 mat deneme çözebilirsin

tamam anladım sağol

ayt mat için hangi kaynakları kullandın? tyt türkçeyi nasıl ve ne zaman hallettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-238FE9738 -- 15 Ağustos 2022; 13:38:19 >
  • Sırasıyla 345-Karekök-3d-Orijinalin mavi ve pembeleri. 3d yi önermiyorum. 345 e Ağustosta başlamıştım

Tyt Türkçede deneme üzerinden gittim. Dil bilgisi çalışacağım dedim ama zamanım pek olmadı sınavda dil bilgisi full geldi sanırım. Önceden kitap okuduğum için dil bilgisi ve paragrafta çok sorun yaşamıyordum. Dil bilgisinde önemli konulara çalışın. Tr de çok deneme çözdüğüö için video çözümlerini izleye izleye not ala ala konuları kısmen öğrendim

karekökün eski basımını mı yoksa yeni basımını mı önerirsiniz?

Apotemi fasiküllerini falan çözmediniz mi hocam? Bende 3d hariç bu sırada gidecektim ve apotemi fasiküllerini çözeceğim lazım olursa da acil fasiküllerini çözeceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karekökün eski basımında limitte falan müfredat dışı konular var. Yeni basımıyla pek farkı yok 5-10 yeni nesil soru haricinde. Yenisini al

• Aa bak fasikülleri unuttuk.
    Okulda hoca çap fasikül aldırdı full 12.sınıf. LTİ öğrenmek için gayet iyiydi. Acilin fasiküllerini beğenmiyorum.

Apoteminin fasikülleri çok zor değil ama detaylı. Baharda tekrar adına çözülür. Ben elimden geldiğince çözdüm ama tamamen bitiremedim Limit harici. Zamanım kalmadı ve konuda iyi olduğum için gerek duymadım. İntegral fasikülü gereksiz ağır bence

Analitiğini öneririm. Zamanınız kalırsa ayt mat denemelerini aksatmamak üzere çözebilirsiniz. Mart-Mayıs arası ideal

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.